Καλό καλοκαίρι!

KalokairiΜε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Σχολείο μας ολοκληρώθηκε και η φετινή σχολική χρονιά. Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όσους/ες πέτυχαν αυτό που ήθελαν στις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και σε όλους/ες οι οποίοι/ες δεν τα κατάφεραν. Η ζωή συνεχίζεται και βρίσκεται μπροστά σας!!!
Ήταν μια χρονιά δύσκολη. Που άρχισε με … πλημμύρες και τελείωσε με τον καύσωνα που έκανε την διεξαγωγή των εξετάσεων Μαϊου – Ιουνίου αρκετά δύσκολη για όλους μας.
Με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους 2023-24 λοιπόν, ο Διευθυντής και οι καθηγητές σας, εύχονται σε εσάς και τις οικογένειες σας να χαρείτε ένα όμορφο και γαλήνιο καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι γεμάτο ξενοιασιά, με πολύ μπλε από τις θάλασσες μας και πολύ πράσινο από τα βουνά μας.
Κυρίως, φροντίστε να ξεκουραστείτε. Βασικά, να ξεκουράσετε το … μυαλό σας.
Πιθανές εκκρεμότητες τις οποίες δεν πρέπει να αμελήσετε:
1. την ηλεκτρονική σας εγγραφή για τις Τάξεις Α, Β και Γ (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) και μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59
2. την υποβολή του Μηχανογραφικού σας αλλά και του παράλληλου Μηχανογραφικού (όταν ανοίξει η σχετική πλατφόρμα)
Το Σχολείο θα είναι ανοιχτό για όλο το καλοκαίρι κάθε Τετάρτη από ώρες 08:30 έως και 12:30. Ειδικά για την υποστήριξη των Μηχανογραφικών θα είναι ανοιχτό και κάποια άλλη ημέρα (η οποία δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί από το Υπουργείο)
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Εγγραφές, Ενημέρωση κηδεμόνων-μαθητών, Επικοινωνία. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση