Σεπ 24
02

Συμπληρωματικές εξετάσεις εισαγωγής στο Πρότυπο ΓΕ.Λ. της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά

Υποβολή αιτήσεων μέχρι Παρασκευή 6/9/2024 και ώρα 13.00

To ΕΠ.Ε.Σ. του Πρότυπου Γενικού Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής προκηρύσσει:

  • τουλάχιστον δύο (2) θέσεις μαθητή στην Α’ τάξη του σχολείου μας.
  • τουλάχιστον μία (1) θέση μαθητή στην Β’ τάξη του σχολείου μας.

Οι υποψήφιοι/ες για την εισαγωγή αξιολογούνται στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας & Λογοτεχνίας και των Μαθηματικών.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις γίνεται από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 το μεσημέρι, μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας. Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση μπορεί να υποβληθεί είτε ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής πύλης gov.gr στη διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses, είτε διά ζώσης με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Στην αίτηση θα αναφέρεται:

«Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητή/τριας
<Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας> στη διαδικασία εισαγωγής
για την τάξη <γράφετε αναλόγως>
του Προτύπου ΓΕΛ Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά»
.

Οποιαδήποτε κενή θέση προκύψει στις παραπάνω τάξεις μέχρι και 20 Ιανουαρίου 2025 θα πληρωθεί από τους πίνακες επιλαχόντων της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την 20η Ιανουαρίου 2025 παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων.

Η διεξαγωγή της δοκιμασίας θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 στις 9.00 π.μ. και θα έχει διάρκεια 180 λεπτά.

Οι επιμέρους λεπτομέρειες της διαδικασίας των εξετάσεων καθορίζονται με απόφαση της ΔΕΠΠΣ. Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης και συμμετοχής στις εξετάσεις οι μαθητές/τριες που φοιτούν σε άλλο πρότυπο ή πειραματικό σχολείο.



Δεν επιτρέπονται σχόλια.