17 Νοέμβρη

Νοέ 202319

Την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του  Πολυτεχνείου τη 17η Νοεμβρίου 1973 τίμησε το σχολείο μας με μία εκδήλωση ανοιχτή προς τους γονείς και κηδεμόνες, στην οποία συμμετείχε το σύνολο των μαθητών/τριών.

Οι μαθητές/τριες προετοίμασαν τη γιορτή με μεράκι και συνέπεια.  Φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες και την προετοιμασία:17 ΠΡΟΒΑ17 Ν ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθειά τους:

17 ΝΟΕ ΑΡΧΗ 17 Ν ΛΕΜΟΝΙΑ 17 N 1

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, απόλαυσαν τη γιορτή και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς διάφορα ζητήματα που αφορούν τη φοίτηση των παιδιών τους και τη σχολική ζωή. Γονεις Διευθυντρια 1

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 

Εδώ θα αναρτηθεί η περιγραφή για το σχολείο, π.χ. την ιστορία του, τους χώρους του, τις υποδομές και τον εξοπλισμό της σχολικής μονάδας.

Εργαστήριο πληροφορικής

Το εργαστήριο πληροφορικής είναι εξοπλισμένο με εννέα σύγχρονους υπολογιστές, οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες του σχολείο και της εκπαίδευσης, οι υπολογιστές αλλά και ο λοιπός εξοπλισμός χρησιμοποιείται από όλες τις τάξεις του σχολείου.  Στο εργαστήριο επίσης υπάρχουν: ηχεία, εκτυπωτές, σαρωτές αλλά και προβολικό.

  πλ 12.jpg.jpg .jpg .jpg .jpg

European Radio Logo

Σαν σήμερα

19/10/1943: Ο μεταπτυχιακός φοιτητής ʼλμπερτ Σατζ ανακαλύπτει την στρεπτομυκίνη, το πρώτο αντιβιοτικό φάρμακο για την καταπολέμηση της φυματίωσης.

Σκακιστική άσκηση

Σαν σήμερα

19/10/1943: Ο μεταπτυχιακός φοιτητής ʼλμπερτ Σατζ ανακαλύπτει την στρεπτομυκίνη, το πρώτο αντιβιοτικό φάρμακο για την καταπολέμηση της φυματίωσης.



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων