Βράβευση πρωτοετών φοιτητών 2018 από το Δήμο Πηνειού

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης η τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια  εκπαίδευση που αποφοίτησαν από Λύκεια του Δήμου Πηνειού το σχολικό έτος 2017-18. Βραβεύτηκαν οι μαθητές του ΓΕ.Λ Γαστούνης,  και των ΕΠΑΛ της Αμαλιάδας που κατάγονται από τη Γαστούνη.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Δικηγόρος του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας Θεοδόση Κωνσταντίνα του Αθανασίου η οποία παρότρυνε τους πρωτοετείς φοιτητές να παραμείνουν στην Ελλάδα μετά το τέλος των σπουδών τους  και να βοηθήσουν τον τόπο τους να προοδεύσει.

Επίσης, παρόντες ήταν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί των  μαθητών,  ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Σπανόπουλος, κληρικοί της τοπικής Εκκλησίας, ο δήμαρχος  Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός, η Βουλευτής Ηλείας  κ. Έφη Σαλτάρη , η πρόεδρος του ΔΣ κ. Μαρία Μπίλια,   αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων. Την ευθύνη της εκδήλωσης είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Πηνειού κ. Δ. Γεωργόπουλος.

Τους πρωτοετείς φοιτητές συνεχάρη η Διευθύντρια του ΓΕ.Λ Γαστούνης κ. Χρυσάνθη Περιβολάρη.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Κυριαζής Χρήστος του Παναγιώτη εκπροσωπώντας τους βραβευθέντες μαθητές. Ευχαρίστησε το Δήμο Πηνειού, για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση αλλά και για τη στήριξη που προσέφερε στα σχολεία του Δήμου όλα τα χρόνια, καθώς και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς  που τους βοήθησαν να πετύχουν το στόχο τους.

Οι μαθητές με χαρά παρέλαβαν τα βραβεία τους και ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες:

 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση