Ανακοίνωση επιτυχόντων EUROSCOLA 2014-2015

Συνεχίζοντας μια παράδοση τεσσάρων χρόνων το σχολείο μας συμμετείχε με επιτυχία στο διαγωνισμό για το  πρόγραμμα EUROSCOLA. 

Από τους μαθητές μας  συμπεριελήφθη  στον  πίνακα επιτυχόντων η μαθήτρια της Γ΄Λυκείου  Λούρμπα Αγγελική.

.

Ο σύλλογος των διδασκόντων του σχολείου , της εύχεται καλή πρόοδο και   επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις.  

 

Παρακάτω δείτε την τελική απόφαση της επιτροπής.

ΘΕΜΑ:  Ανακοίνωση επιτυχόντων EUROSCOLA 2014-2015

 

Σχετ.:  το 112312/Γ2/17-07-2014 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ., Δ/νσης Σπουδών Δ.Ε.,

            Τμήματος Α΄

 

 

Στην Πάτρα, σήμερα, Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 09:00, στο Γραφείο του Τμήματος Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας, συνήλθε η επταμελής επιτροπή επιλογής των μαθητών Δ.Ε. Εκπ/σης της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος EUROSCOLA υπό την προεδρία της Προϊσταμένης Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας κ. Χριστοπούλου Π. Σοφίας.

Η επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη τη βαθμολογία στις εκθέσεις των ενδιαφερόμενων μαθητών ανά σχολική μονάδα σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας καθώς και τα κριτήρια επιλογής της υπ’ αρ. 112312/Γ2/17-07-2014 σχετικής εγκυκλίου του Γενικού Γραμματέα του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του υπ’ αρ. Φ.11/ΚΔ/8324/19-09-2014 εγγράφου της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας, κατάρτισε αξιολογικό πίνακα συμμετεχόντων μαθητών ανά σχολική μονάδα και Περιφερειακή Ενότητα.

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 112312/Γ2/17-07-2014 σχετική εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ., ο αριθμός των μαθητών/μαθητριών που θα συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα ορίζεται στους είκοσι τέσσερις (24), ωστόσο τα συμμετέχοντα λύκεια αρμοδιότητας της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας είναι τριάντα δύο (32). Για το λόγο αυτό, με γνώμονα τα κριτήρια της προαναφερθείσας εγκυκλίου και με σκοπό την όσο το δυνατόν ευρύτερη γεωγραφική αντιπροσώπευση και συμμετοχή των μαθητών στο πρόγραμμα EUROSCOLA 2014-2015, η επιτροπή αποφάσισε τα ακόλουθα:

 

  1. Από τα τριάντα δύο (32) λύκεια που συμμετείχαν στο διαγωνισμό να αποκλειστούν οι μαθητές εκείνοι που συγκέντρωσαν τελική βαθμολογία κάτω από ενενήντα (90) μόρια λόγω της υψηλής επίδοσης του συνόλου των συμμετεχόντων μαθητών.

 

  1. Να επιλεγούν κατά φθίνουσα αξιολογική σειρά οι μαθητές που συγκέντρωσαν την υψηλότερη μοριοδότηση στο σύνολο των λυκείων της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό EUROSCOLA 2014-2015.

 

  1. Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής κάποιων από τους επιλεγέντες μαθητές/μαθήτριες να συμμετάσχει ο/η αμέσως επόμενος/η μαθητής/μαθήτρια σύμφωνα με τον πίνακα των αναπληρωματικών μαθητών/μαθητριών.

 

 

Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω, η επιτροπή αποφάσισε την κατάρτιση του τελικού πίνακα επιλογής μαθητών για το πρόγραμμα EUROSCOLA 2014-2015 ως ακολούθως:

 

 

 

 

 

Α/Α

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ

1

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ΜΑΓΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ-ΛΥΔΙΑ

2

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΡΕΒΩΦ ΦΩΤΕΙΝΗ

3

2o ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΡΑΠΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

4

8ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΤΗ

5

4ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΝΑ

6

2ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

7

3ο ΓΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

8

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΛΚΙΝΟΟΣ

9

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ ΣΟΛΩΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

10

ΓΕΛ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΛΟΥΡΜΠΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

11

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ ΝΕΦΕΛΗ-ΕΙΡΗΝΗ

12

1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ ΣΙΠΕΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

13

11o  ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΥ ΜΥΡΤΩ

14

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΡΏΝ ΛΑΓΓΟΥΡΑ ΜΠΟΒΙΑΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

15

ΓΕΛ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ- ΝΙΚΟΛΙΑ

16

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΛΥΒΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

17

2ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ

18

ΓΕΛ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

19

ΓΕΛ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ

20

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΩΡΓΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

21

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

22

ΓΕΛ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΣΚΟΥΦΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

23

ΓΕΛ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΕΡΔΕΝΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

24

4ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Α/Α

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1

3ο ΓΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΕΡΠΑΝΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

2

ΓΕΛ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΛΙΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3

2ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ ΖΑΡΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΡΑΦΑΗΛ

4

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΕΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Η επιτροπή συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές και εύχεται η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα EUROSCOLA να αποτελέσει μία γόνιμη και εποικοδομητική εμπειρία που θα συμβάλει στη διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής τους ταυτότητας.

Παρακαλούνται, επίσης, οι κκ. Διευθυντές/Διευθύντριες των λυκείων του πρώτου πίνακα (24 επιτυχόντων μαθητών) να αποστείλουν ταχυδρομικά στην υπηρεσία μας μέχρι την Παρασκευή 24-10-2014 φάκελο μαθητή με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

 

α. τα επικυρωμένα αποδεικτικά στα οποία θα πρέπει να φαίνεται ο βαθμός προαγωγής των 24 μαθητών/ριών κατά το σχολικό έτος 2013-2014,

β. τα επικυρωμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας των 24 μαθητών/ριών

γ. απλό φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας των μαθητών/μαθητριών

 

Επισημαίνουμε ότι οι επικυρώσεις των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας των μαθητών/ριών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του EUROSCOLA μπορούν να γίνουν από τον Διευθυντή/ρια της σχολικής μονάδας, εφόσον αυτός/αυτή προβεί σε αντιπαραβολή και έλεγχο του φωτοαντιγράφου κατά την επίδειξη του πρωτότυπου τίτλου.

Σε περίπτωση αδυναμίας τήρησης της προαναφερθείσας προθεσμίας, ο μαθητής/μαθήτρια θα αποκλείεται από το πρόγραμμα και θα αντικαθίσταται από τον αμέσως επόμενο/η μαθητή/μαθήτρια σύμφωνα με τον πίνακα αναπληρωματικών μαθητών EUROSCOLA 2014-2015.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση