Ποδόσφαιρο -Σχολικοί αγώνες 2013-14

Την Παρασκευή 14/03/2014   στα πλαίσια των σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου , το ΓΕΛ Γαστούνης αγωνίστηκε στο γήπεδο των Λεχαινών  με αντίπαλο το  ΓΕΛ Βάρδας.

Ο αγώνας είχε πολλές διακυμάνσεις και ήταν συναρπαστικός. Προηγήθηκε το  ΓΕΛ Γαστούνης και μέσα στο  πρώτο ημίχρονο υπήρξε ανατροπή  του σκορ σε 2-1 με δύο γκολ των μαθητών του ΓΕΛ Βάρδας. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε δεύτερη ανατροπή και με δύο γκολ το ΓΕΛ Γαστούνης προηγήθηκε  με 3-2. Στο τελευταίο τρίλεπτο  το ΓΕΛ Βάρδας ισοφάρισε το σκορ και ο αγώνας έληξε ισόπαλος με τελικό αποτέλεσμα 3-3. Παρότι σε όλο τον αγώνα οι μαθητές μας είχαν την σχετική υπεροχή  δεν κατάφεραν να φέρουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι ,καθώς έτσι ορίζει ο κανονισμός ,όπου το ΓΕΛ Βάρδας νίκησε  με σκορ 4-2.

Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ αθλητικά πλαίσια και αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές και των δύο σχολείων. Στο τέλος  οι μαθητές του Λυκείου μας έδωσαν συγχαρητήρια στους αντιπάλους τους και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια.

Θα  πρέπει επίσης να κάνουμε μνεία για τους γυμναστές των δύο σχολείων  οι οποίοι έξω από το ωράριο διδασκαλίας συγκέντρωσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά , προπόνησαν τους μαθητές  , τους καθοδήγησαν κατά την διάρκεια του  αγώνα ,και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του.

Τέλος  αξίζουν συγχαρητήρια  στους μαθητές και από τα δύο σχολεία που υπήρχαν στις εξέδρες καθώς και στους συνοδούς καθηγητές, για την ευπρεπή παρουσία τους στον γήπεδο , αφού παρακολούθησαν τον αγώνα με πολύ ενδιαφέρον υποστηρίζοντας τις ομάδες τους με πάθος και φίλαθλα  συνθήματα. 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση