Θα γίνει ανακατεύθυνση στη νέα μας σελίδα σε

seconds

Βράβευση αριστούχων στο πλαίσιο του προγράμματος: “Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία”

Ο Τραπεζικός Όμιλος Eurobank Ergasias Α.Ε, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης στον τομέα της Παιδείας, καθιέρωσε από το 2003 σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, το πρόγραμμα χορηγιών με τίτλο «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

DSC01301

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον/την αριστούχο απόφοιτο από κάθε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο της χώρας, που έχει συγκεντρώσει τον υψηλότερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης, τιμώντας τον/την σε ειδική τελετή βράβευσης, για την πρόοδο και την προσωπική του επιτυχία. Η επιβράβευση κάθε αριστούχου συνοδεύεται και από το ποσό των 800€.

Κατά το σχολικό έτος 2014-2015 ο Βασίλειος Τσιλιγιάννης αριστούχος μαθητής του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου  αποφοίτησε  με τον ανώτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης (19,68) στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας και βραβεύτηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στο Γενικό Λύκειο Ευηνοχωρίου από το οποίο αποφοίτησε ο μαθητής.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον όμιλο Eurobank για την υλοποίηση δράσεων με πολιτιστικό και πνευματικό περιεχόμενο και ευχόμαστε στον χαρισματικό μαθητή μας καλή σταδιοδρομία, τύχη και ευόδωση των στόχων του.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση