Υποβολή Αίτησης-Δήλωσης για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕ.Λ. έτους 2024

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι υποψήφιοι/ες (μαθητές/τριες και απόφοιτοι) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕ.Λ. για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καλούνται να υποβάλουν σχετική Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ). Ως προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης–Δήλωσης όλων των παραπάνω υποψηφίων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕ.Λ. έτους 2024, ορίζεται το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 29-11-2023 ως και Παρασκευή 15-12-2023. Τονίζεται ότι δεν γίνεται δεκτή εκπρόθεσμη Αίτηση-Δήλωση ούτε εκπρόθεσμη διόρθωση αυτής.
Για να δείτε την εγκύκλιο υποβολής Αίτησης-Δήλωσης για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕ.Λ. έτους 2024, πατήστε εδώ.
Για να δείτε την εγκύκλιο υποβολής δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, πατήστε εδώ.
Για να δείτε το έντυπο της Αίτησης-Δήλωσης για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕ.Λ. έτους 2024, πατήστε εδώ.
Για οδηγίες σχετικά με τη συμπλήρωση της Αίτησης-Δήλωσης, πατήστε εδώ.
Για να δείτε το έντυπο της Αίτησης-Δήλωσης για τα 5 μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής ΓΕ.Λ. 2024, πατήστε εδώ.
Για να δείτε τον κατάλογο των μουσικών οργάνων για το εξεταζόμενο μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» για τα 5 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής ΓΕ.Λ. 2024, πατήστε εδώ.

Κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2006

Ενημερώνουμε τους άρρενες μαθητές γεννηθέντες το 2006 σχετικά με την υποχρέωσή τους για κατάθεση Δελτίου Απογραφής (ΔΑ) στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες Δελτίου Απογραφής κατά το χρονικό διάστημα από 02 Ιανουαρίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2024.
Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και κατάθεσης του Δελτίου Απογραφής από το έγγραφο οδηγιών του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, που ακολουθεί:



Λήψη αρχείου

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για την πρόοδο των μαθητών/τριών

Με σκοπό την διευκόλυνση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/τριών του σχολείου μας σχετικά με την ενημέρωσή τους από τους εκπαιδευτικούς για την πρόοδο της σχολικής τους επίδοσης κατά το τρέχον σχολικό έτος έχει καταρτιστεί και εφαρμόζεται πρόγραμμα ενημέρωσης κάθε Τετάρτη (εκτός δυο περιπτώσεων εκπαιδευτικών που είναι διαθέσιμοι κάθε Δευτέρα).
Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα ενημέρωσης ανά εκπαιδευτικό στον πίνακα που ακολουθεί.



Λήψη αρχείου

Αξιολόγηση οικονομικών προσφορών για πολυήμερη εκδρομή της Γ’ Λυκείου στη Ρουμανία



Λήψη αρχείου

Αξιολόγηση οικονομικών προσφορών για εκδρομή της Α’ Λυκείου στη Βουλή των Ελλήνων



Λήψη αρχείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση