Ενημέρωση για Κωδικούς Υποψηφίων για υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2023

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ, θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Δευτέρα 19 Ιουνίου, μέχρι τις 30 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). (Σας συμβουλεύουμε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία πριν την καταληκτική ημερομηνία για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα).

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ που εξετάστηκαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο.

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2021 ή 2022.

Επισημαίνεται ότι ο κωδικός ασφαλείας πρέπει να δημιουργηθεί από τον υποψήφιο και να τον γνωρίζει αποκλειστικά ο ίδιος. 

Χωρίς κωδικό δεν θα μπορέσετε να καταθέσετε μηχανογραφικό!!!

Για την αποφυγή συγχρωτισμού και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να κλείσετε το ραντεβού σας στο ακόλουθο link: https://calendly.com/kosnakos/2023.  Η διαδικασία είναι απλή. Διαλέγετε μια από τις μπλέ ημέρες και στη συνέχεια επιλέγετε την ώρα που σας βολεύει. Πατάτε Comfirm και δηλώνετε ονοματεπώνυμο και email. Τέλος πατάτε το Schedule Event.

Τη Τρίτη 20-6-2023, δεν θα εκδίδονται κωδικοί, λόγω άλλων εργασιών του σχολείου.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων μέσω γραπτού μηνύματος SMS

Τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS θα έχουν και φέτος, για τρίτη χρονιά, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς θα μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους, αλλά και τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.
Οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. smsresults μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου, αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023.
Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Υ.ΠΑΙ.Θ., πατήστε εδώ.
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση