Ενημέρωση για Κωδικούς Υποψηφίων για υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ, θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 25 Ιουνίου, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν μετά από την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή του, κατόπιν νεότερης εγκυκλίου.

Συνεπώς, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), από την Παρασκευή 25 Ιουνίου ως και την Τετάρτη 30Ιουνίου. (Καλό θα ήταν να έχετε ξεμπλέξει μέχρι 29 Ιουνίου)

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ που εξετάστηκαν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο.

Οι υποψήφιοι ΓΕΛ για το 10% των θέσεων, χωρίς νέα εξέταση, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους την αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και τη Βεβαίωση συμμετοχής έτους 2019 ή 2020.

Επισημαίνεται ότι ο κωδικός ασφαλείας πρέπει να δημιουργηθεί από τον υποψήφιο και να τον γνωρίζει αποκλειστικά ο ίδιος.

Χωρίς κωδικό δεν θα μπορέσετε να καταθέσετε μηχανογραφικό!!!

Για την αποφυγή συγχρωτισμού και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να κλείσετε το ραντεβού σας στο ακόλουθο link: https://calendly.com/kosnakos/kodikos . Η διαδικασία είναι απλή. Διαλέγετε μια από τις μπλέ ημέρες και στη συνέχεια επιλέγετε την ώρα που σας βολεύει. Πατάτε Comfirm και δηλώνετε ονοματεπώνυμο και email. Τέλος πατάτε το Schedule Event.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Ενημέρωση για τις εγγραφές των μαθητών μέσω του e-eggrafes

Όπως αναφέρεται σε προηγούμενη ανάρτηση οι εγγραφές των μαθητών στο μέσω του συστήματος e-eggrafes έχει ήδη αρχίσει. Παρακαλούμε να δώσετε μεγάλη σημασία στην ημερομηνία λήξης και στην εγκύκλιο που έχει αναρτηθεί.

Για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε να τη δείτε πατώντας εδώ

Σας επισημαίνουμε ότι βάση της εγκυκλίου:

Αφού κατατεθεί η αίτηση από τον κηδεμόνα, ο άλλος κηδεμόνας  – ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ-, θα φέρει ή θα στείλει με e-mail στο σχολείο την Υπεύθυνη Δήλωση που επισυνάπτω, συμπληρωμένη και  υπογεγραμμένη. (Δηλαδή θα εκτυπώσετε την Υπεύθυνη Δήλωση, θα τη συμπληρώσει ο άλλος  κηδεμόνας, θα την υπογράψει και θα τη φέρει ή θα τη στείλετε με e-mail  στο σχολείο).
Η υπεύθυνη δήλωση είναι: ΕΔΩ

 

Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μαθητών/τριών

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2021 – 2022, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr,

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-
skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio , συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 18 η Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00 έως και τη 2 η Ιουλίου 2021
και ώρα 23:59. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει
ο κηδεμόνας που έχει καταχωρισθεί ως «Κηδεμόνας e-εγγραφές» στο ΠΣ myschool σύμφωνα με την αρίθμ. 64547/ΓΔ4/3-6-2021 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.. Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).

Για να δείτε την εγκύκλιο και τις οδηγίες πατήστε εδώ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση