ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Σας ενημερώσουμε ότι, όπως ανακοινώθηκε σε σχετικό Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του ΥΠΑΙΘ, παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης –Δήλωσης των αποφοίτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021, καθώς και για τη συμπλήρωση της ήδη υποβληθείσας Αίτησης-Δήλωσης μαθητών.

Ενημέρωση μαθητών/τρών της Γ’ Λυκείου για το σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Σε συνεργασία με το ΚΕΣΥ Αιτωλοακαρνανίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17-3-2021 και τη Πεμπτη 18-3-2021  η ενημέρωση των μαθητών/τρών της Γ’ Λυκείου για το σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ , Στρατιωτικές σχολές κλπ) , τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την θεσμοθέτηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής κ.α. μέσω τηλεδιάσκεψης. Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί είναι το εξής:

Τετάρτη 17-3-2021          08:50 – 10:20                    Ανθρωπιστικών

Πέμπτη 18-3-2021          09:40 – 11:10                      Θετικών – Υγείας

Πέμπτη 18-3-2021           11:20 – 12:50                      Οικονομίας και Πληροφορικής

 

Ο σύνδεσμος στον οποίο θα συνδεθείτε είναι ο ακόλουθος:

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/kazantzi

 

Υποβολή Αίτησης-Δήλωσης Συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 για Απόφοιτους

Οι απόφοιτοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ του έτους 2021, θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση από Δευτέρα 8 Μαρτίου έως Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

Για να βρείτε την αίτηση-οδηγίες και ότι άλλο έγγραφο χρειάζεστε πατήστε εδώ.

Σημαντικές παρατηρήσεις:

  1. Παρακαλούμε να διαβάσετε την εγκύκλιο και τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης.
  2. Μαζί με την  Αίτηση-Δήλωση των αποφοίτων πρέπει υποχρεωτικά να φέρετε: ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου απόλυσης σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την ταυτότητας/διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου αποδεικτικού της ταυτοπροσωπίας, προκειμένου να ελεγχθεί η ορθή καταχώριση των στοιχείων. (Απαραίτητο στοιχείο για την καταχώρηση της αίτησής σας είναι και ο κωδικός υποψηφίου. Παρακαλούμε αν μπορείτε να τον βρείτε και να τον συμπληρώσετε στην αίτησή σας).
  3. Οι υποψήφιοι θα πρέπει στο mail του σχολείου (mail@lyk-amfil.ait.sch.gr) να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της αίτησης δήλωσης και στη συνέχεια με απαντητικό mail θα τους οριστεί ακριβή ώρα και ημέρα μετάβασης στο Λύκειο.

Οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας τον κωδικό SMS 3 (μετάβαση σε Δημόσια Υπηρεσία…) θα μεταβαίνουν στη σχολική μονάδα φέροντας μαζί τους το απαντητικό mail του σχολείου, στο οποίο θα αναγράφεται η ακριβής μέρα μετάβασης ( σε μορφή έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), το απολυτήριο ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί να δικαιολογήσουν την μετακίνηση τους.

 

Η εγκύκλιος είναι εδώ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση