Πρόληψη: Πόνοι στη μέση

Αγαπητοί φίλοι, το νέο βιβλίο με τίτλο: «Πρόληψη: Πόνοι στη μέση» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χριστοδουλίδη.

3-vivlio.JPG

Περιέχει 3 DVD. Το ένα DVD  απευθύνεται στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση. Ιδέες για σχέδια εργασίας για Δημοτικό και Γυμνάσιο. Το 2ο  αναλύει τις σωστές κινήσεις και χρήσεις του σώματος, όπως σωστό σήκωμα τσάντας, σωστό κάθισμα κτλ. Είναι χρήσιμο για όλες τις ηλικίες. Στο 3ο DVD μας περιγράφουν  τους τρόπους  θεραπείας για τους πόνους στη  μέση, ο Ορθοπαιδικός/Χειρουργός κ. Γιώργος Γκουδέλης και η ειδικευμένη Φυσικοθεραπεύτρια κ. Σοφία Παπαστεργίου. Πλούσια προγράμματα με ειδικές ασκήσεις για τους πόνους στον αυχένα, στο θώρακα και την οσφυική μοίρα.

Ο συγγραφέας

Θεόδωρος Β. Λευθερούδης

Επιμορφωτής Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

με σπουδές Αθλητιατρικής στο Παν/μιο Φρανκφούρτης

Παρουσίαση βιβλίου:»Πρόληψη:Πόνοι στη μέση». 

 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

sign1.jpg

parousiasi-1.jpg

Την Κυριακή στις 5 Απριλίου 2009 ο Επιμορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και οι Εκδόσεις Χριστοδουλίδη σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο «Η Γνώση» παρουσίασαν το  νέο βιβλίο του Θεόδωρου Λευθερούδη: «Πρόληψη: Πόνοι στη μέση».

   Η εκδήλωση στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς μας τίμησε πλήθος κόσμου (περισσότερα από 200 άτομα).

Η παρουσίαση ξεκίνησε με την οικοδέσποινα του βιβλιοπωλείου κ. Κική Τρέβλα. Στη συνέχεια πήρε το λόγο η κ. Τζένη Χριστοδουλίδου. Ο Πρόεδρος του Ε.Α.Σ.Δ.Θ  κ. Τζιδημόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν το σύλλογο και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας κ. κ. αδερφούς Βουρλιώτη και ΕΧΠΕΡΤ Αποστολάκης Μηχανιώνας.  Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Ιωάννης Αλεξανδρής. Ιδιαίτερη χαρά μάς έδωσε η παρουσία του Αντιδημάρχου του Αθλητικού Κέντρου κ. Βασιλειάδη και των δημοτικών συμβούλων κ. Ψαραδέλλη, κ. Ερμείδη και κ. Καπλάνη.

Ο Προϊστάμενος επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης Κεντρικής Μακεδονίας  κ. Τσιπούρας Στέλιος μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς επίσης και ο Προϊστάμενος του 5ου Γραφείου κ. Παπουτσής Σταύρος.

Ο Πρόεδρος του Ποδσφαιρικού Συλλόγου «Αχιλλέα Περαίας» κ. Ιωαννίδης Αθανάσιος, η κ. Γεωργούλα Μαριάνθη Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οικολογικού Συλλόγου Περαίας, γιατροί (ορθοπαιδικός, καρδιολόγος), διευθυντές Δημοτικών Σχολείων και πλήθος συναδέλφων δασκάλων και καθηγητών άλλων ειδικοτήτων πλαισίωσαν την εκδήλωση.

   Ομιλητές της παρουσίασης ήταν ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Λευθερούδης και οι συνεργάτες του κύριοι:

Γκουδέλης Γεώργιος ορθοπαιδικός

Παπαστεργίου Σοφία Φυσικοθεραπεύτρια

Παπαβασιλείου Βασίλειος Καρδιολόγος

Ευχαριστούμε θερμά όσους μάς τίμησαν με την παρουσία τους και όσους συνέβαλαν  στην πραγματοποίηση της παρουσίασης.

theo-people.jpg

 

Συγγραφέας: στις 8 Απριλίου 2008 στις 4:18 μμ


Μια απάντηση προς “Δημοσίευση βιβλίου «Πρόληψη: Πόνοι στη μέση»”
  1. 1
      Κος blogs.sch.gr είπε:

    Γεια, αυτό είναι ένα σχόλιο.
    Για να διαγράψετε ένα σχόλιο, απλά συνδεθείτε και μεταβείτε στην προβολή Σχολίων μηνυμάτων, εκεί θα βρείτε την επιλογή για επεξεργασία ή διαγραφή τους.

Αφήστε μια απάντηση