ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης

Επιμόρφωση Γονέων με θέμα: «‎Οριοθέτηση & Συνεργασία Σχολείου και Οικογένειας στο Νηπιαγωγείο: Δυσκολίες και ‎Πρακτικές Διαχείρισης»‎ (Νηπιαγωγείο Βανάτου)

Έπειτα από αίτημα του Νηπιαγωγείου Βανάτου στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ζακύνθου, πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική συνάντηση με τους γονείς των μαθητών/μαθητριών με θέμα «Οριοθέτηση & Συνεργασία Σχολείου και Οικογένειας στο Νηπιαγωγείο: Δυσκολίες και Πρακτικές Διαχείρισης».

 

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της βιωματικής δράσης με θέμα την Ομαδοσυνεργασία που είχε πραγματοποιηθεί με τα παιδιά των δύο τμημάτων. Στόχο της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση των γονέων αναφορικά με τα οφέλη της οριοθέτησης, η παρουσίαση καλών και κακών πρακτικών κατά την εφαρμογή της, καθώς και η συζήτηση για τη διασύνδεση του Σχολείου και της Οικογένειας με στόχο τη γενίκευσή της. Έπειτα από την παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση των μελών του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. με τους γονείς, κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσουν και να επιλύσουν προβληματισμούς.

 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 14/02/2024 από την Ψυχολόγο της υπηρεσίας Χρυσοσπάθη Ξένη (ΠΕ23) και την Προϊσταμένη Αικατερίνη Σαρακίνη (ΠΕ70.5) παρουσία του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων