Ανοίγει τις πύλες της η Computex 2009

Αύριο ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό και τις εταιρείες η Computex, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ηλεκτρονικών ειδών, στην Ταϊπέι της Ταϊβάν

Από τις 2 έωςκαι τις 6 Ιουνίου 2009, οι εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών θα παρουσιάζουν τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες τους, στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας Computex.

Στην έκθεση αναμένεται να παρευρεθεί πλήθος κόσμου για να δει από κοντά όλες τις νέες τάσεις της τεχνολογίας. Από την άλλη, οι εταιρείες θα παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους και θα κάνουν ανακοινώσεις για τα νέα προϊόντα που ετοιμάζουν για την αγορά. Κάποια από αυτά θα είναι το τελευταίο μοντέλο Eee PC που είναι εξοπλισμένο με πάνελ αφής και περιστρεφόμενη οθόνη, η πρώτη οθόνη 155 ιντσών στον κόσμο αλλά και οινέες σειρές τηλεφώνων που λειτουργούν ως GPS.

Εκτός από τις κατηγορίες που αναφέρονται επάνω, στην έκθεση θα παρουσιαστούν επίσης, ηλεκτρονικές συσκευές ειδικά διαμορφωμένες για αυτοκίνητα, ενσωματωμένα προϊόντα, ρομπότ, εφαρμογές IC, IP Telecom, ασφάλεια και WiMAX.

Επιπλέον, βραβεία θα απονεμηθούν στις εταιρείες με τα πιο καινοτόμα και άρτια προϊόντα. Μερικές από τις υποψηφιότητες περιλαμβάνουν τα νέα PC της Asustek, Ares CG6150, Eee PC S101, U2E Notebook και UF735, το κινητό της HTC, Touch Diamond, τον gaming προτζέκτορα της BenQ και πολλά άλλα.

Το μόνο που απομένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε έως αύριο το πρωί, όπου θα ανοίξουν οι πόρτες της έκθεσης και οι κατασκευάστριες εταιρείες θα προσπαθήσουν να τραβήξουν την προσοχή παρουσιάζοντας όλα τα νέα τους προϊόντα.

Πηγή: www.pcw.gr

Αφήστε μια απάντηση