Τα αστεράκια μου

Το blog…άκι της Ιωάννας

Etwinning: Το κουτί της χαράς

Ιούλ 202423

Το Νοέμβρη ξεκινήσαμε με το συναίσθημα της χαράς. Το κάθε παιδί έφτιαξε ένα κουτί, που το διακόσμησε όπως ήθελε και έβαλε μέσα κάποια πράγματα που το κάνουν χαρούμενο. Στη συνέχεια τα κουτιά τα έφεραν στο σχολείο και μας τα παρουσίασαν.

treasure box 1

 

Έπειτα μας δόθηκε η πρώτη «πρόκληση» όπου μαζί με τους Etwinners συμμαθητές συνεργαστήκαμε και δημιουργήσαμε για το τερατάκι μας μια παιδική χαρά. Μια δράση STEM που την απολαύσαμε ως την ολοκλήρωσή της.

 

Χωριστήκαμε σε ομάδες και με διαφορετικά υλικά που διάλεξε κάθε ομάδα φτιάξαμε κούνιες για το τερατάκι μας. Στο τέλος ψηφίσαμε για το ποια θα είναι η επικρατέστερη για την πρόκλησή μας.

 

Εκείνο που πραγματικά μας ενθουσίασε και το περιμέναμε πως και πως ήταν η επίσκεψη από το χαρούμενο τερατάκι στο σπίτι τους. Κατασκεύασαν τον χαριτωμένο καλεσμένο τους από ρολό υγείας και πέρασαν μαζί του μια ολόκληρη μέρα. Όμορφες αναμνήσεις με τη συμμέτοχή όλης της οικογένειας δημιουργήθηκαν. Το τερατάκι μας και τι δεν είδε και που δεν πήγε..  βιβλία, χριστουγεννιάτικα δέντρα, πυροτεχνήματα, κουκλόσπιτα και ξεθεωμένο από όλα αυτά βρήκε το κρεβατάκι του να κοιμηθεί!!

Τέλος αποχαιρετήσαμε το χαρούμενο τερατάκι με τον πιο κεφάτο τρόπο! Τα συνεργαζόμενα σχολεία πρότειναν από δύο χορευτικές κινήσεις και έτσι προέκυψε η παρακάτω συνεργατική  χορογραφία, την οποία και χορέψαμε σε ζωντανή σύνδεση με τους φίλους μας!!

Ντυθήκαμε λοιπόν στο χρώμα της χαράς , συνδεθήκαμε με τους etwinners συμμαθητές μας και περάσαμε καταπληκτικά.

 

Μάλιστα με τα συνεργαζόμενα σχολεία με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης κατάφεραν και έκαναν και το τερατάκι μας να χορέψει… Ας το απολαύσουμε..

 

από κάτω από: eTwinning| με ετικέτα ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Etwinning: Το κουτί της χαράς    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων