Ταξιδιωτικός οδηγός

Αγαπητά μας παιδιά και γονείς,

Πέρασαν κιόλας δυο μήνες  από τότε που η λέξη καραντίνα μπήκε στο λεξιλόγιο μας και έγινε καθημερινότητά μας. Δυο ολόκληροι μήνες  που ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ αλλά όχι μόνοι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ!!!

Πριν δυο μήνες ξεκινήσαμε  το μοναδικό συνεργατικό ταξίδι μαζί με 240 σχολεία   και 5000 μαθητές από όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος  e twinning  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ.

Όλο αυτό τον καιρό μοιραστήκαμε  ιδέες , συναισθήματα, εμπειρίες  και γνώσεις και αυτό το υπέροχο ταξίδι  συνεργασίας  έφτασε στο τέλος του.

Ευχαριστούμε  πολύ τις συναδέλφους , εμπνευστές του έργου,  ΜΑΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑ  και ΑΡΙΑΔΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και άλλες 240 συναδέλφους  για τη μοναδική  αυτή εμπειρία .

Ευχαριστούμε  όλα τα παιδιά και τους γονείς που με τη συμμετοχή τους  βοήθησαν μέσα σ’αυτή τη δύσκολη για όλους μας εποχή του covid-19  να δημιουργηθεί αυτό το ξεχωριστό έργο που  θα μείνει αξέχαστο στην καρδιά και στο μυαλό μας ως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Άκη Σπιτάκη για τις περιπέτειες που μας χάρισε!!!

Η τελευταία αποστολή  του Άκη  είναι κάθε σχολείο  να παρουσιάσει την περιοχή του σχολείου του!!!

 

Δείτε πως:

 

 

Πάρτε λοιπόν τη φωτογραφική μηχανή σας, και φωτογραφίστε  ότι θεωρείτε σημαντικό στην πόλη μας. Στη γειτονιά μας  στο σχολείο μας. Μπορεί ακόμα  να είναι και ένα τραγούδι, ένα φαγητό μια ιστορία  που έχει σχέση με την πόλη μας.

Περιμένουμε  τις φωτογραφίες σας και εμείς  θα τις βάλουμε στο χάρτη των συνεργαζόμενων σχολείων για να παρουσιάσουμε το σχολείο μας.

Οι φωτογραφίες σας εδώ.

 

 

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση