Επαναλειτουργία διαζώσης εκπ/σης από 10/5/2021

Επιστροφή στα σχολεία.

Aγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και μαθητές/τριες

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά! Ευχόμαστε κάθε καλό σ’ εσάς και στις οικογένειές σας, υγεία, προσωπική και οικογενειακή γαλήνη.

Το σχολείο επαναλειτουργεί δια ζώσης από 10/5/2021 με την προσέλευση σε αυτό όλων των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ (κοινή υπουργική απόφαση) Δ1α/ΓΠ.οικ.27707 (ΦΕΚ 1825 τ.Β/5-5-2021) η είσοδος και παραμονή  όλων στο σχολείο γίνεται υποχρεωτικά  με την επίδειξη καθημερινά της εκτυπωμένης δήλωσης αρνητικού αποτελέσματος του self test.

Όλοι οι μαθητές αλλά και οι εργαζόμενοι (με οποιαδήποτε μορφή εργασίας) στο σχολείο οφείλουν να επιδεικνύουν καθημερινά  την εκτυπωμένη δήλωση από το http://self-testing.gov.gr/ σε οποιοδήποτε έλεγχο του δ/ντή η άλλου υπαλλήλου που κατ’ εντολή του πραγματοποιεί αιφνίδιο έλεγχο.

Εργαζόμενος που δε θα έχει εκτυπωμένη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test θα απομακρύνεται από το σχολείο με τις αντίστοιχες συνέπειες ενώ ο μαθητής θα παραμένει στο χώρο Covid του σχολείου μέχρι την άφιξη του κηδεμόνα που θα τον παραλάβει.

Η είσοδος στο σχολείο γονέων ή κηδεμόνων γίνεται μόνο μετά από άδεια της Δ/νσης του σχολείου.

Οι μαθητές  με την είσοδο τους στο σχολείο κατευθύνονται στις αίθουσες διδασκαλίας  τους και κάθονται στα θρανία τους. Στη συνέχεια τοποθετούν την εκτυπωμένη δήλωση αρνητικού self test μπροστά τους για έλεγχο από τον εκπ/κό. Αν έχουν γυμναστική επιδεικνύουν τη δήλωση στη γυμνάστρια. 

Η ασφάλεια και η υγεία όλων  μας είναι πολύ σημαντική και ευελπιστούμε να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και συμμόρφωση στα προβλεπόμενα από τον νόμο μέτρα.

 

   Με εκτίμηση

Ο Δ/ντής του σχολείου

Διονύσιος Αθανασόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων