Αρχική » Σκοπός του Blog

Σκοπός του Blog

H Blog απευθύνεται βασικά σε μαθητές των ΕΠΑ.Λ. και ειδικότερα του τομέα Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού.  Επίσης περιέχει χρήσιμα θέματα και πληροφορίες για Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγους, Ηλεκτρολόγους και Μηχανολόγους Μηχανικούς, σπουδαστές σχολών σχετικών με την Ηλεκτρολογία.

Θα βρείτε μια μεγάλη βιβλιοθήκη με ηλεκτρικά κυκλώματα, τα περισσότερα από τα οποία διδάσκονται στα εργαστήρια του Ηλεκτρολογικού τομέα των ΕΠΑ.Λ.- Ε.Κ., καθώς και μια σειρά από άρθρα σχετικά με την ηλεκτρολογία.

Υπάρχει χρήσιμο υλικό για μαθητές και καθηγητές το οποίο μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στις διάφορες ασκήσεις. Τα φύλλα έργου δεν έχουν μεγάλο μέγεθος ώστε να γίνεται οικονομία σελίδων. Επίσης μπορούν να δίνονται στους μαθητές έγχρωμα γιατί δεν επιβαρύνουν ιδιαίτερα την κατανάλωση του έγχρωμου μελανιού.

Συνεχώς εμπλουτίζω to blog με καινούργιο υλικό, δίνοντας  έμφαση στην ωραία εμφάνιση των φύλλων έργου προσθέτοντας και πραγματικές εικόνες από τα εξαρτήματα.

Εάν έχετε κάποιες παρατηρήσεις ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που θα βρείτε στο μενού “Επικοινωνία”

 

Με εκτίμηση,

Ηλίας Λάμπρου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση