Αριδαία Blog

Ιστολόγιο Αριδαίας

Ξυπνήστε και ξεσηκωθείτε-ένας αναγνώστης του tromaktikou

Συγγραφέας: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ στις 18 Σεπτεμβρίου 2010

Εδώ και καιρό παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάφορα Blogs και μία φράση έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μου η οποία επαναλαμβάνετε συνεχώς “ξυπνήστε και ξεσηκωθείτε”
Το θέμα είναι ότι κανείς δεν θα ξυπνήσει και κανείς δεν θα ξεσηκωθεί! Δεν έχετε καταλάβει κυρίες και κύριοι ότι ο ύπνος που έχουμε πέσει είναι τόσο βαθύς που θα χρειαστούμε μεγάλο ταρακούνημα και ιδιαίτερα προσεχτική καθοδήγηση για να καταφέρουμε (αν ποτέ καταφέρουμε) να “ξυπνήσουμε”. Είμαστε όμηροι και το αντίτιμο της απελευθέρωσης του δεν είναι κανείς διαθέσιμος ή έτοιμος να το πληρώσει! Ποίος από εσάς μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς το κινητό, τον υπολογιστή και την τηλεόρασή του? Έχουμε μανία με την τεχνολογία σε τέτοιο βαθμό που έχουμε όλοι συμβάλει στην ραγδαία εξέλιξή της! Άθελα μας χρηματοδοτούμε ένα τεράστιο project το οποίο έχει ως μόνο στόχο την κατάργηση της προσωπικής μας ζωής την κατάργηση της πρωτοβουλίας και πάνω απ όλα την κατάργηση ενός από τα μεγαλύτερα προτερήματα του είδους μας την ελεύθερη βούληση!
Σκέφτομαι κυρίες και κύριοι σημαίνει ενεργώ και η ενέργεια είναι κάτι που δυστυχώς δεν είναι κομμάτι της κοινωνίας μας τρανταχτή απόδειξη οι διαμαρτυρίες των bloggers οι περισσότεροι ενώ ξέρουν ότι έχουν εξαπατηθεί ή έχουν πέσει θύματα κερδοσκόπων απλά ποστάρουν την εμπειρία τους μόνο και μόνο για να «εκδικηθούν» την εταιρία η το κατάστημα που τους εξαπάτησε χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο απ’ το να γκρινιάζουν το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι κανένας δεν σας εξαπατά Εσείς οι ίδιοι εξαπατάτε τον εαυτό σας οι ίδιες σας οι επιλογές σας φαίρνουν σε τέτοια θέση σας προσφέρουν στο πιάτο το ψέμα και την υποκρισία και εσείς τα δέχεστε με ανοιχτές αγκάλες! Όταν μια χ εταιρία μας προσφέρει της τάδε υπηρεσίες οι οποίες μας φαίνονται εξαιρετικά δελεαστικές εμείς τι κάνουμε? Αφήνουμε τον αυθορμητισμό να μας κυριέψει και πέφτουμε με τα μούτρα! Τι θα γινόταν όμως αν σκεπτόμασταν πριν ενεργήσουμε? Θα ψάχναμε θα ενημερωνόμασταν και θα επιστρέφαμε με ερωτήσεις που θα μας γλύτωναν από δυσάρεστα απρόοπτα!

Το μυαλό μας έχει πέσει σε λήθαργο και αυτό εκμεταλλεύονται όλοι αυτοί που θέλουν να αποκομίσουν κέρδος ή εξουσία και το μυαλό του ανθρώπου είναι το προγεφύρωμα κάθε τέτοιας επιχείρησης και εφόσον δεν μπορούμε να το υπερασπιστούμε η κατάληψή του είναι απλά απλή διαδικασία…

Όσοι καταφεύγετε στα blog μην επεκτείνετε την γκρίνια σας δώστε συμβουλές ή ζητήστε συμβουλές πριν επιχειρήσετε να κάνετε κάτι αν κάνατε μια έρευνα αγοράς μοιραστείτε τα στοιχεία που βρήκατε ούτως ώστε να ενημερωθούν και άλλοι εάν μετατρέψουμε το διαδίκτυο σε μια πηγή πληροφοριών και όχι σε κέντρο παραπόνων να είστε σίγουροι ότι σιγά σιγά θα αποκτήσουμε συνείδηση θα βάλουμε το μυαλό μας σε λειτουργία και θα αποκτήσουμε μια αδιαπέραστη άμυνα απέναντι σε όλους αυτούς που μας θέλουν μαριονέτες σε μια παράσταση που πρωταγωνιστικό ρόλο θ! α έπρεπε να παίζουμε εμείς..!

Υ.Σ είμαι 16 ετών δεν έχω πολλούς φίλους μόνο και μόνο επειδή οι απόψεις μου ενοχλούν πολλούς με κοροϊδεύουν επειδή κυκλοφορώ με ένα κινητό αξίας κάτω των τριάντα ευρώ όχι επειδή δεν έχω την δυνατότητα να πάρω καλύτερο αλλά επειδή καλύπτει απόλυτα της ανάγκες μου. Με κοροϊδεύουν επειδή δεν φοράω ακριβά ρούχα και υποδήματα ξέρετε τα brands που πωλούνται με 200 και 250 ευρώ αλλά ξέρω ότι κάτι τέτοιο θα εξυπηρετούσε μόνο για επίδειξη και κάτι τέτοιο είναι ανούσιο διότι με τα ίδια χρήματα + 200 ακόμη ευρώ θα γέμιζα την ντουλάπα μου με ότι ακριβώς χρειάζομαι!
Έχω βάλει στον εαυτό μου όρια που καλό θα ήταν να το κάνουμε όλοι ξέρω τι χρειάζομαι και μου αρκεί ότι παίρνω να εξυπηρετεί το σκοπό του φθηνά η ακριβά τα παπούτσια είναι παπούτσια και εξυπηρετούν ένα σκοπό το ίδιο και τα ρούχα δεν θα με ωφελούσε σε τίποτα περισσότερο ένα παντελόνι των 300 ευρώ από ένα παντελόνι τον 30 ευρώ και θα μου έμεναν και 270 ευρώ τα οποία θα μπορούσα να ξοδέψω για την διασκέδασή μου!
Έχετε λοιπόν κατά νου τις πραγματικές ανάγκες σας και μάθετε και στα παιδιά σας να αναγνωρίζουν τις ανάγκες τους μόνο έτσι θα πάμε μπροστά!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ