Αριδαία Blog

Ιστολόγιο Αριδαίας

Καταγγελία ΣΟΚ για το “Dancing with the Stars”

Συγγραφέας: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ στις 24 Μαΐου 2010


Πόσα χρήματα παίρνει η Μακρυπούλια από το φιλανθρωπικό κατά τα άλλα show;

“100.000 ευρώ θα αποκομίσει η Ζέτα Μακρυπούλια από την παραγωγή του ΑΝτ1. Όσοι διάβασαν την καταγγελία μου για τα στημένα παιχνίδια -που δυστυχώς συνεχίζονται- της Βελίκοβα και του Κρύου που κάνει την οργάνωση παραγωγής στο Dancing with the stars, στο οποίο δουλεύω, κατάλαβαν ποιός λέει αλήθεια….

Όπως είδες, δεν τόλμησε, το κανάλι να διαψεύσει ότι οι επώνυμοι πληρώνονται,και πολύ καλά μάλιστα, αλλά ούτε ότι υπάρχουν χορογράφοι που δουλεύουν στις σχολές της Βελίκοβα και φυσικά ευνοούνται.

Αν το κάνει γνωρίζει ότι θα μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του όποιος τηλεθεατής θέλει, μόλις δημοσιεύσω τα στοιχεία που έχω. Εντελώς τυχαία, αποχώρησαν ο Βλάχος με την ντάμα του, που είχαν πει δημόσια ψέμματα ότι δεν πληρώνονται.

Βολικό, δεν βρίσκεις; H Πρεζεράκου όμως, δεν καταλαβαίνει τίποτα και…

συνεχίζει το παραμύθι της, σε εκπομπές και περιοδικά, για τον φιλανθρωπικό σκοπό «ξεχνώντας» να πει πόσα παίρνει. Πληρώνεσαι κυρία μου; Ναί ή όχι; Γιατί δεν απαντάς; Μια λεξούλα είναι…

Από την άλλη, ο Λάτσιος ανακοίνωσε με θράσος ότι 100.000 ευρώ(τα έσοδα από τα τηλεφωνήματα) θα πάνε για τον φιλανθρωπικό σκοπό. Κουβέντα δεν είπε για τα εκατομμύρια των διαφημίσεων και των χορηγιών που φέρνει η πολύ μεγάλη τηλεθέαση. Όποιος γνωρίζει από τηλεόραση, ξέρει ότι από εκεί βγαίνουν τα λεφτά. Γιατί δεν λέει στον κόσμο πόσα είναι συνολικά τα έσοδα (διαφημίσεις,χορηγίες,τηλεφωνήματα…) για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του; Tί είδους φιλανθρωπία είναι αυτή, όταν η δουλευταρού Μακρυπούλια, την οποία βλέπουμε στην παραγωγή μόνο κάθε Κυριακή, τις υπόλοιπες μέρες είναι εξαφανισμένη, θα πάρει, για αυτό το σόου, περισσότερα από 100.000 ευρώ;Πόσο μακάκες περνάνε τους τηλεθεατές;