Αριδαία Blog

Ιστολόγιο Αριδαίας

Αρχεία για 7 Μαΐου 2010

Ο Κωστάκης είχε το πλεϊστέσιο. Ο Γιωργάκης έχει Wii, γιατί είναι fit.

Συγγραφέας: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ στις 7 Μαΐου 2010

Κατηγορία Βιντεάκια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Κωστάκης είχε το πλεϊστέσιο. Ο Γιωργάκης έχει Wii, γιατί είναι fit.

Όσοι είναι ελεύθεροι ή πιστεύουν ότι είναι ας το δουν .

Συγγραφέας: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ στις 7 Μαΐου 2010

Κατηγορία Βιντεάκια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Όσοι είναι ελεύθεροι ή πιστεύουν ότι είναι ας το δουν .

Θέλαμε Γκερέκου υπουργό και βουλευτές τους Βούρο και Ζούνη

Συγγραφέας: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ στις 7 Μαΐου 2010

Διαμαρτυρόμαστε και καλά κάνουμε. Φωνάζουμε και καλά κάνουμε. Αλλά όλοι μας φταίμε. Ποιος ψήφισε την Άντζελα Γκερέκου και με ποια προσόντα για να την κάνουν μετά υπουργού τουρισμού; Ποιος ψήφισε και με ποια προσόντα τον Γιάννη Βούρο και την Πέμη Ζούνη να γίνουν βουλευτές τον …. Γιώργο Ανατολάκη που οι μοναδικές δηλώσεις που έκανε ήταν […]

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θέλαμε Γκερέκου υπουργό και βουλευτές τους Βούρο και Ζούνη

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ MARFIN κΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ….

Συγγραφέας: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ στις 7 Μαΐου 2010

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ,ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΕΠ.ΚΟΡΚΟΝΕΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ… ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ των δικαστών του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αμφισσας προσέκρουσε η προσπάθεια του συνηγόρου του Επαμ. Κορκονέα να […]

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ MARFIN κΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ….