Αριδαία Blog

Ιστολόγιο Αριδαίας

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ…ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΑΦΛΟΙ ΠΟΤΕ…ΟΠΑΔΟΙ…ΟΠΑΔΟΙ…

Συγγραφέας: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ στις 22 Μαρτίου 2010


Επίθεση δέχτηκε το πούλμαν του Ολυμπιακού κατά την είσοδό του στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά το μπροστινό τμήμα. Η φωτιά σβήστηκε αμέσως αλλά το όχημα δεν είναι σε θέση να κινηθεί. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιούργησαν «συνθήκες κόλασης» και υποδέχτηκαν τους Πειραιώτες με μπουκάλια, φωτοβολίδες, πέτρες και κάθε λογής αντικείμενα.
Μαζί με το πούλμαν έφθασε και ένα μίνι μπας στο οποίο επέβαιναν οι επίσημοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν για αρκετή ώρα. Τελικά κατάφεραν να αποβιβαστούν από το όχημα και να κατευθυνθούν σε ασφαλές μέρος του ΟΑΚΑ πριν μεταβούν στο μπουθ που θα τους φιλοξενήσει κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.
Το… πολεμικό σκηνικό που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, κράτησε για περίπου δέκα λεπτά πριν καταφέρουν οι αστυνομικές δυνάμεις να τους διαλύσουν.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν τρέχοντας στα αποδυτήρια με εξαίρεση τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος όμως στη συνέχεια άρχισε και αυτός να τρέχει καθώς αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να τοποθετηθεί φυσούνα για την είσοδο και έξοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε. Οι «πράσινοι» δήλωσαν ότι η φυσούνα είναι… αντιαισθητική και παράλληλα τόνισαν ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Είπαν ακόμα ότι η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο είναι κάτω από την εξέδρα των επισήμων και ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προπηλακιστούν οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων. Όσον αφορά την αστυνομία δεν θέλησε να πάρει θέση για το θέμα που προέκυψε.

ΠΡΕΖΑ TV
21-3-2010