Αλλαγή τρόπου διεκπεραίωσης διοικητικών υπηρεσιών

Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του COVID-19 και όσο αφορά τις διοικητικές υπηρεσίες του Δ.Ι.Ε.Κ ΚΕΡΚΥΡΑΣ θα τηρηθούν τα ακόλουθα μέτρα:

1. ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ: Οι σπουδαστές-στριες θα στέλνουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα επισυνάπτουν φωτογραφία της ταυτότητάς τους.

2. ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ: Κατάθεση δικαιολογητικών και έλεγχος των Βιβλίων Πρακτικής εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού.  Οι ενδιαφερόμενοι να ξεκινήσουν την Πρακτική τους Άσκηση οφείλουν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα.

Ωράριο Λειτουργίας

Χειμερινό ωράριο εξυπηρέτησης κοινού (Σεπτέμβριος – Ιούνιος):  14:00-18:00

Οργανόγραμμα – Επικοινωνία

Διευθυντής: Πιτσινής Πέτρος

Υποδιευθύντρια: Χυτήρη Αγγελική

Υποδιευθυντής: Μαλλιαρός Νικόλαος

Μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι: Μίτσουλης Οδυσσέας,  Γαστεράτος Ιωάννης

Αποσπασμένοι διοικητικοί υπάλληλοι:  Χρήστου Κωνσταντίνα (έδρα ΔΙΕΚ – πόλη της Κέρκυρας), Σαμοϊλη Νικολέττα (τμήματα Λευκίμμης)

 

Έδρα ΙΕΚ:

 • Τηλεφωνικοί αριθμοί
  • Διευθυντής: 26610.33255
  • Γραμματεία: 26610.47530
 • FAX: 26610.47531
 • e-mail:
 • dimosio.iek.kerkyras@gmail.com

Διεύθυνση: Ευαγγέλου Ναπολέοντος 12, Μανδούκι Τ.Κ. 49100, Κέρκυρα.

(Σχολικό συγκρότημα Τεχνικών Λύκειων – Ισόγειο)

Παράρτημα Λευκίμμης:

 • Τηλ. αριθμός: 2662022661
 • e-mail:
 • parartima.iek.lefkimmis@gmail.com
 • Διεύθυνση: Άγιοι Θεόδωροι, Τ.Κ. 49080, Λευκίμμη. (Λύκειο Λευκίμμης)

Επιλογή κατηγορίας ενδιαφέροντος

Λειτουργία Μητρώου εκπαιδευτών

Ανακοίνωση Λειτουργίας Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Δ.Ι.Ε.Κ.

Έναρξη μαθήματος

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 23/11 θα ξεκινήσει η διδασκαλία του μαθήματος Πρακτική Εφαρμογη στην ειδικότητα, του τμήματος Κυβερνήτης Σκαφών αναψυχής αρχικά εξ αποστάσεως και στη συνεχεία και όταν επιτραπεί και δια ζώσης. Περισσότερες λεπτομέρειες από τον νέο εκπαιδευτή του μαθήματος.

Απαλλαγές από μαθήματα (ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)

Σας ανακοινώνουμε τις απαλλαγές από μαθήματα για το χειμερινό εξάμηνο 2020Β. (Ανακοινοποίηση στο ορθό)

Μπορείτε να ενημερωθείτε από εδώ.

Αναστολή της Πρακτικής άσκησης των σπουδαστών ΙΕΚ

Σύμφωνα  με την υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 71342/6.11.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Β΄ 4899) καθώς και την Κ1/152450/09-11-2020 διευκρινιστική εγκύκλιο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ, Υ.ΠΑΙ.Θ, αναστέλλεται η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ των σπουδαστών ΔΙΕΚ.

Όσον αφορά την υποχρέωση των φορέων σχετικά με το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ στο οποίο καταχωρούν τους πρακτικά ασκούμενους, δεν απαιτείται ουδεμία ενέργεια ή αλλαγή, αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις θέσεις που έχουν διατεθεί μετά τη λήξη της αναστολής. Η μόνη τροποποίηση που θα απαιτηθεί εκ μέρους των φορέων εργοδοτών είναι η ορθή επανάληψή της, με αλλαγή της ημερομηνίας λήξης, λίγο πριν τη λήξη της, σύμφωνα με νέο προγραμματισμό μετά την άρση της αναστολής.

Τυχόν δήλωση διακοπής πρακτικής άσκησης στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ συνεπάγεται την έναρξη της πρακτικής άσκηση εκ του μηδενός, μετά τη λήξη της αναστολής.

Έναρξη της εξ αποστάσεως Κατάρτισης

Λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και λόγω των έκτακτων συνθηκών και της λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊου, τα μαθήματα όλων των ειδικοτήτων  από 9/11/2020  και μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμα ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης του ΔΙΕΚ Κέρκυρας Ε- class.

(http://iek-kerkyr-new.ker.sch.gr/eclass )

 

Οι καταρτιζόμενοι εισάγοντας τους κωδικούς που έχουν ήδη παραλάβει, συνδέονται στην πλατφόρμα και επιλέγουν τα μαθήματα της ειδικότητα τους, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω της πλατφόρμας, είναι υποχρεωτική για όλους τους καταρτιζόμενους (καταγράφεται από το σύστημα η παρουσία τους) και οι απουσίες μετρούν κανονικά.

Η Διοίκηση του ΙΕΚ εύχεται σε όλους γρήγορη επάνοδο στην κανονικότητα και Υγεία.

Καλή δύναμη

Ανακοίνωση για διοικητικές υπηρεσίες

Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του COVID-19 και όσο αφορά τις διοικητικές υπηρεσίες του Δ.Ι.Ε.Κ ΚΕΡΚΥΡΑΣ θα τηρηθούν τα ακόλουθα μέτρα:

 1. ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ: Οι σπουδαστές-στριες θα στέλνουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα επισυνάπτουν φωτογραφία της ταυτότητάς τους.
 2. ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ: Κατάθεση δικαιολογητικών και έλεγχος των Βιβλίων Πρακτικής εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού.  Οι ενδιαφερόμενοι να ξεκινήσουν την Πρακτική τους Άσκηση οφείλουν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα.

Οριστική κατανομή σε αίθουσες

Ενημερωθείτε για την τελική κατανομή σπουδαστών σε αίθουσες και για το τρέχον πρόγραμμα

Πρόγραμμα αναπληρώσεων – Διασωστης πλήρωμα ασθενοφόρου

Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα αναπληρώσεων του τμήματος Διασωστης πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ

ΦΕΚ – Λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων

Ενημερωθείτε απο το σχετικό ΦΕΚ για την «Λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων …. και  μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους»  και ειδικά το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β’ Εκπαιδευτικές Δομές Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης.

Σχετικα με τις απουσιες των καταρτιζομενων ισχυουν τα εξης:

Άρθρο 17 – Καταγραφή και προσμέτρηση απουσιών1. Οι απουσίες καταρτιζόμενων/εκπαιδευόμενων/μα-θητευόμενων σχετικά με τον κορωνοϊό COVID-19 κατά-γράφονται, αλλά δεν προσμετρώνται στις ακόλουθες περιπτώσεις:α) Αν νοσεί από κορωνοϊό COVID-19 ο ίδιος ο καταρ-τιζόμενος/εκπαιδευόμενος/μαθητευόμενος ή κάποιος που κατοικεί στο σπίτι του, με απαραίτητη προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.β) Αν ο καταρτιζόμενος/εκπαιδευόμενος/μαθητευό-μενος ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου, σύμφωνα με την υπό στοιχεία ΔΙΔΑΔ/Φ.64/346/9011/14-5-2020 κοινή απόφαση των Υπουργών Υγείας και Εσωτερικών (Β’ 1856), όπως εκάστοτε ισχύει, με απαραίτητη προσκό-μιση ιατρικής βεβαίωσης από τον θεράποντα ιατρό ή από ιατρό της σχετικής ειδικότητας. γ) Αν έχει υποβληθεί σε μοριακή διαγνωστική εξέταση για τον κορωνοϊο COVID-19 και για όσο χρόνο αναμένει την έκδοση του αποτελέσματος.2. Για τους καταρτιζόμενους/εκπαιδευόμενους/μαθη-τευόμενους που απουσιάζουν, προβλέπεται η χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για τα μαθήματα που διεξάγονται στις εκπαιδευτικές δομές.

Αναπλήρωση μαθήματος

Τη Παρασκευή 6/11 θα γίνει την 3η ώρα στο τμήμα Δασικής Προστασίας αναπλήρωση του μαθήματος Σωματική Αγωγή – Σκοποβολή

 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Νέος Κανονισμός Λειτουργίας ΔΙΕΚ

Ενημερωθείτε για τις αλλαγές στην Κατάρτιση καθώς υπάρχει νέος Κανονισμός Λειτουργίας -2014 των Δημοσίων ΙΕΚ που τέθηκε σε ισχύ τις 2/7/2014 .

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων