Αλλαγή τρόπου διεκπεραίωσης διοικητικών υπηρεσιών

Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του COVID-19 και όσο αφορά τις διοικητικές υπηρεσίες του Δ.Ι.Ε.Κ ΚΕΡΚΥΡΑΣ θα τηρηθούν τα ακόλουθα μέτρα:

1. ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ: Οι σπουδαστές-στριες θα στέλνουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα επισυνάπτουν φωτογραφία της ταυτότητάς τους.

2. ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ: Κατάθεση δικαιολογητικών και έλεγχος των Βιβλίων Πρακτικής εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού.  Οι ενδιαφερόμενοι να ξεκινήσουν την Πρακτική τους Άσκηση οφείλουν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα.

Ωράριο Λειτουργίας

Χειμερινό ωράριο εξυπηρέτησης κοινού (Σεπτέμβριος – Ιούνιος):  14:00-18:00

Οργανόγραμμα – Επικοινωνία

Διευθυντής: Πιτσινής Πέτρος

Υποδιευθύντρια: Χυτήρη Αγγελική

Υποδιευθυντής: Μαλλιαρός Νικόλαος

Μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι: Μίτσουλης Οδυσσέας,  Γαστεράτος Ιωάννης

Αποσπασμένοι διοικητικοί υπάλληλοι:  Χρήστου Κωνσταντίνα (έδρα ΔΙΕΚ – πόλη της Κέρκυρας), Σαμοϊλη Νικολέττα (τμήματα Λευκίμμης)

 

Έδρα ΙΕΚ:

 • Τηλεφωνικοί αριθμοί
  • Διευθυντής: 26610.33255
  • Γραμματεία: 26610.47530
 • FAX: 26610.47531
 • e-mail:
 • dimosio.iek.kerkyras@gmail.com

Διεύθυνση: Ευαγγέλου Ναπολέοντος 12, Μανδούκι Τ.Κ. 49100, Κέρκυρα.

(Σχολικό συγκρότημα Τεχνικών Λύκειων – Ισόγειο)

Παράρτημα Λευκίμμης:

 • Τηλ. αριθμός: 2662022661
 • e-mail:
 • parartima.iek.lefkimmis@gmail.com
 • Διεύθυνση: Άγιοι Θεόδωροι, Τ.Κ. 49080, Λευκίμμη. (Λύκειο Λευκίμμης)

Επιλογή κατηγορίας ενδιαφέροντος

Παράλληλο Μηχανογραφικό για εισαγωγή σε Δημόσιο Ι.Ε.Κ.

Οι υποψήφιοι μπορούν από Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 να επισκέπτονται, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password), την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ και να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.

Στο σύστημα αυτό,

 • οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2021
 • και οι τελειόφοιτοι που αποκτήσαν απολυτήριο Λυκείου το 2021, ανεξάρτητα από το αν συμμετείχαν ή όχι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του ίδιου έτους,

μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό δελτίο σας μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59για ειδικότητες σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. και αφορούν στο Α’ εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2021. Όσοι δεν εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή σε Δ.Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, στην αντίστοιχη διαδικασία που γίνεται κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο.

Οι Ειδικότητες του ΔΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ που είναι διαθέσιμες στο παράλληλο Μηχανογραφικό είναι:

 • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.
 • Στέλεχος Διοίκησης Οικονομίας στον τομέα της Ναυτιλίας.
 • Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και μακιγιάζ.

Εργασίες τμήματος Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΤΡΩΟΥ

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ένταξης και επικαιροποίησης του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Δ.Ι.Ε.Κ. ορίζεται η 21η Ιουλίου 2021 και ώρα 15:00.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ένταξης και επικαιροποίησης στο μητρώο εκπαιδευτών επαγγελματικής κατάρτισης ΔΙΕΚ παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 25η Ιουλίου 2021 και ώρα 20:00.

Θερινή λειτουργία του ΙΕΚ

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο 1/7/2021 έως και 31/8/2021 η Γραμματεία του ΔΙΕΚ Κέρκυρας θα λειτουργεί πρωινές ώρες.

 Το ΔΙΕΚ θα παραμείνει κλειστό από 1/8/2021 έως και 15/8/2021.

Ώρες κοινού 10:00-14:00

Αποτελέσματα επίδοσης καταρτιζομένων εαρινού εξαμήνου 2021Α μετά και την έκδοση των αποτελεσμάτων 1ης επανεξέτασης

Σας ανακοινώνουμε τον Γενικό μέσο όρο επίδοσης των καταρτιζομένων (    Epidosi2021A AMK me 1h epaneksetasi)  (περιλαμβάνονται οι διορθώσεις στο τμήμα Νοσηλευτικής) για το εξάμηνο 2021Α μετά και την καταχώρηση των βαθμών της 1ης επανεξέτασης (Regrade1AMK2021A).

Οι καταρτιζόμενοι που υστέρησαν κατά την 1η επανεξέταση (δεν έλαβαν βαθμολογία τουλάχιστον 5 ή μεγαλύτερη) εγγράφονται στο επόμενο εξάμηνο, αλλά οφείλουν να υποβληθούν σε 2η επανεξέταση στο μάθημα αυτό κατά την εξεταστική περίοδο του Φεβρουαρίου 2022.

(Σημειώνεται ότι για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων οι καταστάσεις είναι ανώνυμες, δηλαδή τα ονοματεπώνυμα έχουν αντικατασταθεί από τον αντίστοιχο αριθμό μητρώου σπουδαστή.)

Βαθμολογίες 2ης επανεξέτασης και τελικής εξέτασης Ιουνίου εαρινού εξαμήνου 2021Α

Σας ανακοινώνουμε τις βαθμολογίες που έλαβαν οι καταρτιζόμενοι κατά την εξεταστική περίοδο του Ιουνίου

(περιλαμβάνονται  οι διορθώσεις στο μάθημα Οργάνωση λειτουργία εστιατορίου στο Β1 Τουρ . Μονάδων και σε μαθήματα του Τμήματος Νοσηλευτικής):

καθώς και τους καταρτιζόμενους που υστέρησαν σε μάθημα και παραπέμπονται σε 1η επανεξέταση  : Regrade1AMK2021A -ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

 

Όλα τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα με τον ΑΜΚ του κάθε καταρτιζομένου και όχι με το ονοματεπώνυμο για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τελικά αποτελέσματα Φοίτησης εαρινού εξαμήνου 2021Α

Σας ανακοινώνουμε τα τελικά αποτελέσματα φοίτησης του εαρινού εξαμήνου κατάρτισης 2021Α στα οποία περιλαμβάνονται και αυτά του Τμήματος Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής – Δ1 του οποίου η κατάρτιση ολοκληρώθηκε μεταγενέστερα.

Αποτελέσματα φοίτησης 2021Α

Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση

Παρακαλούνται οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ που προτίθενται να ξεκινήσουν Πρακτική Άσκηση την 1/7/2021, να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην γραμματεία του ΙΕΚ, έως Παρασκευή 25/6, ώστε να είναι εφικτή η έγκαιρη έκδοση των Αποφάσεων Έγκρισης από τη Διεύθυνση του ΙΕΚ. Σε περίπτωση μη έγκαιρης προσκόμισης των δικαιολογητικών η ημερομηνία έναρξης μετατίθεται για 15/7

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων φοίτησης

Σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα φοίτησης των καταρτιζομένων όλων  των ειδικοτήτων του εαρινού εξαμήνου 2021Α, πλην της ειδικότητας «Κυβερνήτης Σκαφών Αναψυχής» τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν με τη λήξη της κατάρτισης στη συγκεκριμένη ειδικότητα στις 30/6/2021.

Αποτελέσματα Φοίτησης εαρινού εξαμήνου 2021Α πλην Κυβερνητών

Οι καταρτιζόμενοι  στα μαθήματα με την ένδειξη «Ε -Επαρκής» αποκτούν το δικαίωμα να προσέλθουν στις Τελικές Εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου 2021Α .

Αντίθετα οι καταρτιζόμενοι  στα μαθήματα εκείνα που η φοίτηση τους κρίθηκε ελλιπής, και φέρουν την ένδειξη «Α -Ανεπαρκής», δεν έχουν δικαίωμα να προσέλθουν  στις Τελικές Εξετάσεις του εξαμήνου στα μαθήματα αυτά και υποχρεούνται σε επαναπαρακολούθηση τους, ενώ δεν μπορούν να εγγραφούν σε μεγαλύτερο εξάμηνο.

Ειδικότητες παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του Γ.Γ. του υπ. Παιδείας Γ. Βούτσινου, με την οποία ορίζονται οι ειδικότητες των ΙΕΚ που θα αποτυπωθούν στο Παράλληλο Μηχανογραφικό, που θα συμπληρώσουν φέτος οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ, καθώς και ο αριθμός εισακτέων ανά ειδικότητα και ανά ΔΙΕΚ.

Οι Ειδικότητες του ΔΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ που θα υπάρχουν στο παράλληλο Μηχανογραφικό είναι:

 • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.
 • Στέλεχος Διοίκησης Οικονομίας στον τομέα της Ναυτιλίας.
 • Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και μακιγιάζ.

Οι τελειόφοιτοι και οι υποψήφιοι, που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του εκάστοτε σχολικού έτους, δύνανται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον προς κάλυψη θέσης καταρτιζόμενου σε δημόσιο Ι.Ε.Κ. με την υποβολή παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου  για  συγκεκριμένο αριθμό  θέσεων.

Δείτε εδώ το σχετικό ΦΕΚ

 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Νέος Κανονισμός Λειτουργίας ΔΙΕΚ

Ενημερωθείτε για τις αλλαγές στην Κατάρτιση καθώς υπάρχει νέος Κανονισμός Λειτουργίας -2014 των Δημοσίων ΙΕΚ που τέθηκε σε ισχύ τις 2/7/2014 .

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων