Αρχική » Λειτουργία ΙΕΚ » Ολοκλήρωση – Διακοπή (ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΛΑΙΣΟ – ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ)

Τετ 6 03 2024 20 37 33

Ώρες λειτουργίας Γραμματείας

Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού για την περίοδο  Σεπτεμβρίου – Ιουνίου

14:00 – 19:00

Επικοινωνία – Οργανόγραμμα

Έδρα Σχολής:

Διεύθυνση: Ευαγγέλου Ναπολέοντος 12, Μαντούκι Τ.Κ. 49100, Κέρκυρα.

(Σχολικό συγκρότημα Τεχνικών Λύκειων – Ισόγειο)

Παράρτημα Λευκίμμης:

  • Τηλ. αριθμός: 2662022661
  • e-mail:
  • parartima.iek.lefkimmis@gmail.com
  • Διεύθυνση: Άγιοι Θεόδωροι, Τ.Κ. 49080, Λευκίμμη. (Λύκειο Λευκίμμης)

Διευθυντής: Πιτσινής Πέτρος

Υποδιευθύντριες: Χυτήρη Αγγελική, Θεοδωροπούλου Βασιλική

Μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι: Μίτσουλης Οδυσσέας, Σαββάτη Μαγδαληνή

Αποσπασμένοι διοικητικοί υπάλληλοι:

Φίλιου Όλγα

Επιλογή κατηγορίας ενδιαφέροντος

Ολοκλήρωση – Διακοπή (ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΛΑΙΣΟ – ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ)

Ολοκλήρωση Πρακτικής Άσκησης

Όταν ο πρακτικά ασκούμενος ολοκληρώσει τις 960 ώρες πρακτικής άσκησης, παραδίδει το βιβλίο στο ΙΕΚ μαζί με το έντυπο λήξης (Βεβαίωση Παρουσίας) της πρακτικής άσκησης, συμπληρωμένο, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από τον φορέα (εργοδότη)της πρακτικής.

Σημειώνεται ότι το έντυπο λήξης (Βεβαίωση παρουσίας) συμπληρώνεται, υπογράφεται και σφραγίζεται από τον εργοδότη – νόμιμο εκπρόσωπο του φορέα απασχόλησης και βεβαιώνει ότι o καταρτιζόμενος πραγματοποίησε την Πρακτική Άσκηση στην ανωτέρω επιχείρηση/οργανισμό καθώς και το διάστημα της επιτυχούς ολοκλήρωσης.

Κατέβασε εδώ τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ

 

Διακοπή Πρακτικής Άσκησης

Η Πρακτική άσκηση δύναται να διακοπεί πριν τη λήξη της, είτε με αίτημα του πρακτικά ασκούμενου είτε με αίτημα του εργοδότη για σπουδαίο λόγο, τον οποίο υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν, πριν απ’ τη διακοπή της σύμβασης, στο ΙΕΚ

Κατεβάστε εδώ την ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ

Αν για οποιονδήποτε λόγο ο πρακτικά ασκούμενος διακόψει την πρακτική του, πρέπει να ενημερώσει άμεσα το ΙΕΚ και να προσκομίσει το βιβλίο πρακτικής και το έντυπο της λήξης (Βεβαίωση Παρουσίας) με τις ώρες που έχουν πραγματοποιηθεί.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία “Έναρξη πρακτικής” ώστε να συνεχίσει την πρακτική άσκηση για το υπόλοιπο των ωρών και μέχρι τη συμπλήρωση των 960 ωρών.

 

Διεξαγωγή Πρακτικής Άσκησης μακριά από την περιοχή του ΙΕΚ

Η πρακτική άσκηση μπορεί να διεξαχθεί οπουδήποτε στην Ελλάδα, έστω κι αν υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση από το ΙΕΚ του καταρτιζόμενου.

Σ’ αυτή την περίπτωση με ευθύνη του ΙΕΚ, προτείνεται και ορίζεται συντονιστής της πρακτικής στο πλησιέστερο ΙΕΚ.

Ο πρακτικά ασκούμενος λαμβάνει την Απόφαση έγκρισης πρακτικής άσκησης από το ΙΕΚ που φοιτά, ωστόσο τον έλεγχο του βιβλίου πρακτικής καθώς και τη διακοπή/λήξη της πρακτικής, τα υπογράφει και τα σφραγίζει το ΙΕΚ εποπτείας.

Ο πρακτικά ασκούμενος οφείλει να επικοινωνεί με το ΙΕΚ εποπτείας και σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο να προσκομίζει το βιβλίο Π.Α σε καθορισμένα διαστήματα.

Μετά την ολοκλήρωση ή τη διακοπή της πρακτικής ο πρακτικά ασκούμενος παραδίδει το Βιβλίο και τη Βεβαίωση Παρουσίας (με υπογραφές και σφραγίδες όπου απαιτείται) στο ΙΕΚ εποπτείας. Αφού ελεγχθούν, υπογραφούν και σφραγιστούν από το συντονιστή, αποστέλλονται στο ΙΕΚ για ενημέρωση του ατομικού φακέλου του καταρτιζόμενου και την έκδοση ΒΕΚ.

 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Νέος Κανονισμός Λειτουργίας ΔΙΕΚ

Ενημερωθείτε για τις αλλαγές στην Κατάρτιση καθώς υπάρχει νέος  Κανονισμός Λειτουργίας Δημοσίων Ι.Ε.Κ.  που τέθηκε σε ισχύ την 16/2/2022.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση