Το Γυμνάσιο Ξηροκαμπίου με Λ.Τ. προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος, προς κάθε ενδιαφερόμενο ταξιδιωτικό γραφείο, κατάθεσης κλειστών προσφορών, προκειμένου να του αναθέσει λαμβάνοντας υπ’ όψιν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά των προσφορών, την διοργάνωση τετραήμερης εκδρομής των μαθητών.

  1. Τόπος προορισμού: Ιωάννινα
  2. Ημερ/νίες πραγματοποίησης: Από Τετάρτη 27 Μαρτίου έως Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Ως καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των κλειστών προσφορών ορίζουμε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00, μέσω ταχυδρομικής υπηρεσίας ή ιδιοχείρως προς το σχολείο μας.  Δεν θα γίνουν δεκτές προσφορές μέσω email.  Οι προσφορές θα αξιολογηθούν την ίδια ημέρα και ώρα 13:00 στο γραφείο του Διευθυντή.

 

Δείτε την προκήρυξη:

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΕΥΝΘΥΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΚΕ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΕΤΟΥΣ 2024.

https://www.minedu.gov.gr/news/57761-22-02-24-2024

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘΑ

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘΑ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στo Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την ώρα 15.00 της 25-02-2024.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα και στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας.

Για το σχετικό έγγραφο πατήστε εδώ.