Αρχείο ημέρας 27 Μαΐου 2015

χάρτης σχολείου

Γυμνάσιο Βέλου Κορινθίας

Ημερολόγιο

Μάιος 2015
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Γυμνάσιο Βέλου

Ιστοσελίδα Γυμνασίου Βέλου

Συνδεθείτε με την ιστοσελίδα του Γυμνασίου Βέλου

Ημερολόγιο άρθρων

Μάιος 2015
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Σκακιστική άσκηση

Ο καιρός

Αρχείο

e-class

Ηλεκτρονική τάξη

Ηλεκτρονική τάξη e-class

διαδραστικά βιβλία

Διαδραστικά σχολικά βιβλία

Διαδραστικά σχολικά βιβλία

Ψηφιακό σχολείο

Ψηφιακό σχολείο

Ψηφιακό σχολείο

Εργαστήριο ρομποτικής: WeDo και Mindstorms

ΣΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ 11.05.2015

Εργαστήριο ρομποτικής: WeDo και Mindstorms

Το Μουσείο Ηρακλειδών διοργανώνει σε συνεργασία με τη WROHellas διαδραστικά εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.
• «Πρόγραμμα WeDo». Αφού σχηματίσετε ομάδες, θα δημιουργήσετε και θα προγραμματίσετε μηχανικές κατασκευές για να τις χρησιμοποιήσετε ως πρωταγωνιστές σε ιστορίες.
• 7-10 χρόνων – αρχάριοι και προχωρημένοι • 24, 31/5 και 7, 14/6, 10.30 π.μ.
• «Πρόγραμμα Mindstorms». Με αυτή την πλατφόρμα ρομποτικής όρια στη δημιουργία βάζει μόνο η φαντασία σας.
• 10-13 χρόνων – αρχάριοι • 24, 31/5 και 7, 14/6, 1 μ.μ. • Ηρακλειδών 16, Θησείο, δηλ. συμμετοχής: τηλ. 210-3461981 (εσ. 201) και email: edu@herakleidon-art.gr, www.herakleidon-art.gr

http://www.kathimerini.gr/814876/article/ereynhtes/stoys-ereynhtes/ergasthrio-rompotikhs-wedo-kai-mindstorms

Πανεπιστήμιο Κρήτης: «1ο Θερινό Σχολείο» με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες και Δημιουργικότητα: από την θεωρία στην πράξη»

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. και το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνουν το «1ο Θερινό Σχολείο» με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες και Δημιουργικότητα: από την θεωρία στην πράξη».

Το 1ο Θερινό σχολείο θα φιλοξενηθεί από την Κυριακή 28 Ιουνίου έως το Σάββατο 4 Ιουλίου στο όμορφο νησί της ΤΗΝΟΥ. To «1ο Θερινό Σχολείο» είναι ένα εναλλακτικό επιμορφωτικό πρόγραμμα διάρκειας μιας εβδομάδας, το οποίο συνδυάζει επιμόρφωση και διακοπές.

Έχει σαν στόχο την παιδαγωγική αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στη σχολική πράξη, με έμφαση στη δημιουργικότητα και τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των μαθητών στο σχολείο του 21ου αιώνα (κατασκευές, κόμικ, animation κλπ).

Παράλληλα θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουμε το νησί της Τήνου μέσα από τις φυσικές της ομορφιές αλλά και τον πολιτισμό της στο πέρασμα των χρόνων.

Στο «1ο Θερινό Σχολείο» μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης και απόφοιτοι – τελειόφοιτοι παιδαγωγικών τμημάτων και καθηγητικών σχολών.

Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του Θερινού Σχολείου: http://ict-1therino-tinos.weebly.com/ 

Υποβολή Αιτήσεων: έως 1 Ιουνίου 2015

SCIENTIX – Νέες δυνατότητες στους Εκπαιδευτικούς

Το έργο του Ευρωπαϊκού Σχολικού δικτύου Scientix παρέχει μια σειρά από νέες δυνατότητες στους Εκπαιδευτικούς των Φυσικών Επιστημών:

Scientix webinars

Για το 2015, τo Scientix οργανώνει μια σειρά από δωρεάν Webinars. Πρόκειται για Web-based σεμινάρια, διαλέξεις ή  παρουσιάσεις  που διενεργούνται μέσω του Διαδικτύου και στις οποίες δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο με τον παρουσιαστή ή τους παρουσιαστές, απαντώντας σε ερωτήσεις ή ακόμα και θέτοντας τις δικές τους. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη διδασκαλία των STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ενδεικτικά, τα θέματα που αναπτύχθηκαν μέχρι στιγμής είναι ρομποτική, προσομοιώσεις και ανακαλυπτική μάθηση, νανοεπιστήμες, πολλαπλή νοημοσύνη και STEM, επαυξημένη πραγματικότητα (AR) στην εκπαίδευση και άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες για τα επόμενα webinars εδώ.

STEM στο «Εργαστήριο Μελλοντικής τάξης» (Future Classroom Lab)

 Το «Εργαστήριο της Τάξης του Μέλλοντος» (Future Classroom Lab) είναι μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού σχολικού δικτύου κατά την οποία δοκιμάζονται καινούριες παιδαγωγικές  μέθοδοι σε έναν τεχνολογικά άρτια εξοπλισμένο χώρο με στόχο να αυξηθεί η συμμετοχή και οι επιδόσεις των μαθητών στις STEM. Το Scientix οργανώνει μια σειρά από εργαστήρια (workshops) στα οποία οι εκπαιδευτικοί καλούνται να δουν και να δοκιμάσουν από κοντά αυτές τις πρωτοποριακές μεθόδους. Επίσης καλύπτει  τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής στις Βρυξέλες, μετά από μια διαδικασία επιλογής. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ. Το επόμενο workshop είναι στις 19-20 Ιουνίου 2015.

 Scientix και Ψηφικές Κοινότητες Εκπαιδευτικών

 Το Scientix προσφέρει στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε Ψηφιακές κοινότητες Μάθησης (Communities of Practice) με στόχο την επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών και εκπαιδευτικών πρακτικών. Έχουν ήδη δημιουργηθεί πέντε «Κοινότητες Πρακτικής» όπου μετά από μια σύντομη παρουσίαση του κεντρικού θέματος από κάποιον ειδικό, ακολουθεί  μια ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων. Ενδεικτικά θέματα ήταν μέχρι στιγμής, Ανακαλυπτική Μάθηση, συμμετοχή των κοριτσιών σε μαθήματα και καριέρες σε STEM,   Τεχνολογία στην Σχολική Τάξη,   STEM στο Δημοτικό Σχολείο κ.α. Για τις επόμενες κοινότητες πρακτικής εδώ.

 Μερικές πληροφορίες για το Scientix.

  1. Τι είναι το Scientix;

To Scientix αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Σχολικού Δικτύου για την ενίσχυση της εκπαίδευσης των STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics – Φυσικές Επιστήμες,   Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά) στην Ευρώπη.  

  1. Γιατί άλλη μια πρωτοβουλία για την εκπαίδευση στις STEM;

Υπάρχει μια σημαντική  μείωση του ενδιαφέροντος των μαθητών στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως, για επαγγέλματα σχετικά με τις Φυσικές Επιστήμες  αλλά και μια προβλεπόμενη αύξηση των αναγκών για επαγγέλματα σε STEM.  Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2020 ένα εκατομμύριο περισσότεροι ερευνητές στις Φυσικές Επιστήμες θα χρειαστούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) αλλά η ζήτηση σε θέσεις που έχουν σχέση με τις Φυσικές Επιστήμες,   την Τεχνολογία και τα Μαθηματικά (Science, Technology, Engineering, Mathematics) δεν θα μπορεί να καλυφθεί από τους αποφοίτους των αντιστοίχων σχολών. Ο στόχος είναι να αποκτήσουν οι νέοι τις γνώσεις και δεξιότητες εκείνες που απαιτούνται για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις του μέλλοντος. 

  1. Τι διαφορετικό προσφέρει το Scientix;

Το Scientix φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ομπρέλα που φιλοξενεί ΟΛΑ τα έργα (projects) που έχουν σχέση με την εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες στην Ευρώπη και υλοποιούνται χρηματοδοτούμενα από την  Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλους δημόσιους φορείς. Τα έργα αυτά καθώς και τα αποτελέσματά τους (ερευνητικά συμπεράσματα, εκπαιδευτικό υλικό, κλπ) θα πρέπει να είναι  εύκολα αναζητήσιμα και προσβάσιμα από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτικούς φορείς, ερευνητές, φοιτητές των STEM κλπ). 

Πως μπορεί το Scientix να βοηθήσει τον  εκπαιδευτικό της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  στο διδακτικό του έργο;

Ο εκπαιδευτικός μπορεί να βοηθηθεί με δύο τρόπους:

Έχει τη δυνατότητα  να βρει ελεύθερα διαθέσιμο εκπαιδευτικό υλικό (σενάρια μαθήματος, εκπαιδευτικά εργαλεία, μεθοδολογίες, συνδέσμους, πηγές, κλπ)  που μπορεί να χρησιμοποιήσει στην καθημερινή του πρακτική. Μπορεί η εκπαιδευτική πύλη να μην είναι μεταφρασμένη στα Ελληνικά (προς το παρόν είναι στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρουμανικά, Πολωνικά)  υπάρχει όμως διαθέσιμη  η υπηρεσία «μετάφραση κατά ζήτηση» (translation on demand service) κατά την οποία είναι δυνατή η δωρεάν μετάφραση εκπαιδευτικού υλικού στη γλώσσα που θα ζητηθεί από τρείς τουλάχιστον ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς. Το υλικό της εκπαιδευτικής πύλης είναι βασισμένο σε σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους (πχ. Ανακαλυπτική μάθηση κλπ).

 Ιδιαίτερη επίσης μπορεί να είναι η συμβολή του έργου Scientix στο επαγγελματικό προφίλ του εκπαιδευτικού με τη συμμετοχή του σε διάφορες ψηφιακές κοινότητες μάθησης σχετικές με την εκπαίδευση στις STEM, την ενημέρωσή του  για εκδηλώσεις και άλλα γεγονότα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση στις Φυσικές Επιστήμες στην Ευρώπη, τη συμμετοχή του σε webinars κλπ.

Ποιος στηρίζει το έργο Scientix;

Το έργο υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Σχολικό Δίκτυο (δίκτυο των Υπουργείων Παιδείας των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης).  Για την Ελλάδα η αρμόδια αρχή – Εθνικός φορέας υποστήριξης  είναι το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων – Διόφαντος (ΙΤΥΕΔ).

https://www.sch.gr/96-announces/3239-scientix

Θερινό σχολείο στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

aspaiteΗ Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) σε συνεργασία με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (STEM) με το διακριτικό τίτλο STEM EDUCATION – W.R.O™ Hellas θα λειτουργήσουν θερινό σχολείο στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αθήνας με τίτλο:

«Εκπαιδευτική Ρομποτική και διδακτική στις Φυσικές Επιστήμες, στην Πληροφορική και την Υπολογιστική Επιστήμη, τα Μαθηματικά και την Επιστήμη των Μηχανικών».

Αυτό είναι το πρώτο Summer School στη χώρα μας με περιεχόμενο την Εκπαιδευτική Ρομποτική και το STEM. Το πρόγραμμα  είναι μια καινοτόμος δράση που συνδυάζει το παιχνίδι με την τεχνολογία και την εκπαιδευτική ρομποτική, βασισμένο στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και στη εκπαιδευτική πλατφόρμα των εκπαιδευτικών προϊόντων Lego Mindstorm και Lego Technology.

Βασικός στόχος του θερινού σχολείου είναι η ανάπτυξη και η ενίσχυση των δεξιοτήτων δημιουργικότητας με την τεχνική των ανοιχτών ερωτημάτων που εμπλέκει τους εκπαιδευόμενους σε διαδικασίες σκέψης για την επίλυση συγκεκριμένων – πραγματικών προβλημάτων  μέσω κατασκευών, καθώς και η κοινωνικοποίηση των παιδιών στο πλαίσιο της Επιστημονικής Μεθοδολογίας.

Για το λόγο αυτό οι συμμετέχοντες στο θερινό σχολείο θα  εργαστούν σε ομάδες και  εφαρμόζοντας τις διαδικασίες του προγράμματος STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) θα οικοδομήσουν την γνώση ενεργά ερευνώντας, θέτοντας ερωτήσεις και δίνοντας απαντήσεις συνεργαζόμενα και επικοινωνώντας με θετικό τρόπο.

Θα κληθούν επίσης να προτείνουν λύσεις σε πραγματικές ανάγκες επιλέγοντας κατάλληλες διαδικασίες και υλικά, σχεδιάζοντας, δοκιμάζοντας και τροποποιώντας τις κατασκευές τους, κάνοντας προβλέψεις, μετρώντας και αντιπαραβάλλοντας στοιχεία, συνάγοντας συμπεράσματα κ.λ.π.

Οι κατασκευές των μυημένων σε αυτές τις διαδικασίες, θα πάρουν την μορφή Robot που θα προγραμματιστούν για να επιτελέσουν την εργασία για την οποία κατασκευάστηκαν.

Το πρόγραμμα σπουδών του θερινού σχολείου αφορά στα εξής γνωστικά αντικείμενα:

Let’s GO STEM

  • Λιλιπούτειοι Μηχανικοί για μαθητές έως και Γ’ Δημοτικού
  • Let’s GO STEM για μαθητές έως και Γ’ Γυμνασίου
  • LΕt’s GO STEM – Προηγμένες δραστηριότητες για μαθητές Λυκείου και  για φοιτητές.

Εκπαιδευτική Ρομποτική

  • Εκπαιδευτική Ρομποτική για μαθητές δημοτικού WeDo
  • Εκπαιδευτική Ρομποτική με Lego Mindstorms EV3 ηλικίες 11+

Προσκαλούμε τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητές  στο καλοκαιρινό πρόγραμμα σπουδών (summer school).

  • Έναρξη summerschool 29/06/2015 στις εγκαταστάσεις της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε
  • Λειτουργία καθημερινά από 10:00 – 13:30, Δευτέρα έως Παρασκευή
  • Πλήθος εκπαιδευόμενων σε κάθε τμήμα 20
  • Το πρόγραμμα για τους φοιτητές θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου και οι φοιτητές της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. θα έχουν έκπτωση 50%

Το πρόγραμμα σπουδών θα αναρτηθεί  στις ιστοσελίδες www.aspete.gr και www.wrohellas.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 6777285 και στο info@wrohellas.gr

https://www.sch.gr/96-announces/3249-2015-05-26-12-22-00

Θέμα: Ραδιοφωνική εκπομπή / 2ο Διεθνές Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού”

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” με  13 Συμμετοχές από 10 Χώρες : Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Κίνα, Μαλαισία, Νορβηγία, Ολλανδία.

Για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις σας προτρέπουμε να ακούσετε την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή 5 με 9  ώρα Ελλάδας  επισκεφθείτε το https://www.elladapantou.com και θα αρχίσει να παίζει αυτόματα, η κάντε κλικ σε έναν από τους παρακάτω σύνδεσμους: Η εκπομπή μεταδίδεται από το radioparis.gr με την ευγενική παραχώρηση της ραδιο-ιντερνετικής- τους συχνότητας για την πραγματοποίηση των εκπομπών. Επίσης αναμεταδίδεται από το Radio Alpha 98.1 στη Πρέβεζα στα FM και στο διαδίκτυο, και από το Radio Galaxias στο Σύδνευ της Αυστραλίας.

Winamp, iTunes Συντονιστείτε με Winamp
Windows Media Player Συντονιστείτε με Windows Media Player
Real Player Συντονιστείτε με Real Player
QuickTime Συντονιστείτε με QuickTime

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, και δεν μπορείτε με κάποιον από τους παραπάνω συνδέσμους να το ακούσετε κάντε κλικ εδώ: http://quasar.shoutca.st:8273/stream ή https://quasar.shoutca.st/start/tsopil01/
Δεν τα καταφέρατε με κάποιο από τα παραπάνω, και θέλετε να ακούσετε τις εκπομπές του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού ” μέσα από  το Facebook; Το ζητήσατε και το ετοιμάσαμε! Συντονιστείτε σήμερα 5 με 9 το απόγευμα Ώρα ΕΛΛΑΔΑΣ εδώ https://www.facebook.com/Elladapantou.info/app_402411266453495

Καλή  σας ακρόαση!
ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ελλάδα Παντού

2nd_international_festival_ellada_pantou_poster

Θέμα: 19ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία υποβολής ανακοινώσεων για το 19ο  Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Εκπαίδευση και Ετερότητα» παρατείνεται έως τις 20 Ιουνίου 2015.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε την αφίσα του συνεδρίου και παρακαλούμε να την προωθήσετε προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

 

Παντελής Γεωργογιάννης
Καθηγητής Πανεπιστημίου

http://elppo.gr/

image001_001

12o θερινό σεμινάριο θεάτρου “μίμησις πράξεως. παθημάτων κάθαρσιν”

συμπόσιο τέχνης

12 χρόνια δρυάδες

λίμνη Ν. Πλαστήρα                6   έως   12   Ιουλίου  2015


12o    θερινό  σεμινάριο θεάτρου

 

μίμησις πράξεως. παθημάτων κάθαρσιν

 

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, performers, σκηνοθέτες, θεατρολόγους, σπουδαστές δραματικών σχολών, μουσικούς, χορευτές, χορογράφους, ερασιτέχνες ηθοποιούς, μαθητές Μουσικών Σχολείων, εμψυχωτές,  φοιτητές, μαθητές και  όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν την τέχνη του θεάτρου

Afisa DRYADES 2015

Διαβάστε τα επισυναπτόμενα έγγραφα για περισσότερες πληροφορίες:

12 χρόνια δρυάδες 2015

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2015

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΗΒΩΝ

 

9o ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΠΙΕΡΙΑ 25-5-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Πανεπιστημίου (Ελευθερίου Βενιζέλου) 34

106 79   ΑΘΗΝΑ

Τηλ. 3616532 – 3617784 – Fax: 3641025

e-mail : info@hms.gr

www.hms.gr

GREEK     MATHEMATICAL      SOCIETY

34, Panepistimiou (Εleftheriou Venizelou) Street

GR.  106 79 – Athens – HELLAS

Tel. 3616532 – 3617784 – Fax: 3641025

e-mail : info@hms.gr

www.hms.gr
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας επισυνάπτουμε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και την ΑΙΤΗΣΗ

για το 9ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στη Λεπτοκαρυά Πιερίας που διοργανώνει η ΕΜΕ

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Παρακαλούμε ενημερώστε όσο δυνατόν περισσότερους μαθητές και γονείς για αυτή την πολύ καλή δραστηριότητα της ΕΜΕ

 

9ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο – Λεπτοκαρυά Πιερίας

(Για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου)

 19 Ιουλίου- 25 Ιουλίου 2015
Το μαθηματικό σχολείο δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα εξαιρετικών μαθηματικών παραδόσεων  αλλά και ένας  κόσμος όμοιων ανθρώπων που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα μαθηματικά



Λήψη αρχείου

9ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ AITHSH_9KMS

Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο ετήσιο βιωματικό Project

Θέμα : Ένα Ετήσιο Βιωματικό Project της ΔΔΕ Δράμας για το σχολικό έτος 2015 – 2016 με τίτλο «Μαθαίνω βιωματικά, συνεργάζομαι και χτίζω το σχολείο του μέλλοντος»



Λήψη αρχείου

Synopt_Odigies_Project2015

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση