Αρχική » Υποδομή

Σεπτέμβριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Υποδομή

  • Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Σημείο αναφοράς του σχολείου μας είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις με κύριες τα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και το σκάμμα με άμμο.

  • Σχολική Βιβλιοθήκη – Αίθουσα Erasmus

Η σχολική βιβλιοθήκη, απαραίτητο συμπλήρωμα κάθε σχολικής μονάδας, οργανώθηκε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού της. Τα βιβλία προέρχονταν από αγορές και από δωρεές οργανισμών, φορέων, ιδιωτών καθώς και από αποστολές του Υπουργείου Παιδείας. Στην αίθουσα επίσης πραγματοποιούνται και οι συναντήσεις των μαθητών, που συμμετέχουν στα προγράμματα erasmus του σχολείου.

  • Εργαστήριο Πληροφορικής

Στο χώρο του σχολείου μας λειτουργεί εργαστήριο πληροφορικής εξοπλισμένο με 11 σταθερούς σταθμούς εργασίας. Επιπλέον για τις ανάγκες των μαθημάτων υπάρχουν περιφερειακές συσκευές, όπως εκτυπωτής, σαρωτής, βιντεοπροβολέας. Το Εργαστήριο Πληροφορικής αποτελεί για τους μαθητές χώρο ενεργητικής συμμετοχής με κύριο στόχο τη διερευνητική προσέγγιση της γνώσης,την αυτενέργεια και την δημιουργικότητα τους.

  • Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών

Στο χώρο του σχολείου μας λειτουργεί το εργαστήριο φυσικών επιστημών, το οποίο διαθέτει πλήρη εξοπλισμό οργάνων και παρασκευασμάτων, καθώς και αναλώσιμων υλικών, ώστε να μπορούν οι μαθητές να πραγματοποιούν τις εργαστηριακές δραστηριότητες των Φυσικών μαθημάτων. Επίσης, το εργαστήριο, λόγω και του εξοπλισμού του, εξυπηρετεί και σκοπούς διδασκαλίας άλλων μαθημάτων.

  • Εργαστήριο Τεχνολογίας

Στο χώρο του σχολείου μας λειτουργεί εργαστήριο τεχνολογίας, το οποίο χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία του αντίστοιχου μαθήματος και είναι εξοπλισμένο με ειδικούς πάγκους και πολλά εργαλεία.

  • Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

Στο χώρο του σχολείου λειτουργεί αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στην οποία πραγματοποιούνται όλες οι εκδηλώσεις του σχολείου μας.

  • Κυλικείο Σχολείου

Στο χώρο του σχολείου μας λειτουργεί το κυλικείο του σχολείου. Οι κανόνες λειτουργίας του στηρίζονται στην προστασία και προαγωγή της υγείας των μαθητών και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για ορθές διατροφικές επιλογές των μαθητών.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση