Αγαπητοί φίλοι

Το 1ο Γυμνάσιο έχει αρχίσει από την προηγούμενη εβδομάδα δράση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ωρωπού ενόψει του εορτασμού του Πάσχα!

Υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωικό Παντοπωλείο του Δήμου μας συγκεντρώνει, αποθηκεύει, διανέμει βασικά αγαθά διαβίωσης. Παρέχει σε τουλάχιστον 150 οικογένειες του Δήμου, που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια, σταθερά σε τακτά διαστήματα τρόφιμα & είδη παντοπωλείου συσκευασμένα, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης & υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κλπ καινούρια ή μη, είδη ψυχαγωγίας. Οι ωφελούμενοι επιλέγονται βάσει κριτηρίων και αποδεικτικών στοιχείων. Τα αγαθά συγκεντρώνονται από χορηγίες/ δωρεές επιχειρήσεων, συλλογικών φορέων και πολιτών. Στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου μπορούν να συμμετέχουν οικονομικά αδύνατες οικογένειες που είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου στους οποίους χορηγούνται μηνιαίως απαραίτητα είδη διατροφής και είδη ατομικής υγιεινής σε ποσότητες ανάλογα με την διαθεσιμότητα προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Όσοι γονείς, κηδεμόνες, μαθητές ή συμπολίτες μας επιθυμείτε να συνεισφέρετε , στο σχολείο μας μέχρι την Παρασκευή συλλέγουμε ΜΟΝΟ τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο τηλεφωνικά: 2295032185.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη!