«Συν+χώρηση»…

Μία λέξη που περικλείει μια ολόκληρη στάση ζωής!

Είναι τόσο πολύτιμη, για όσους την υιοθέτησαν, όσο και παρεξηγημένη, για όσους δεν γεύτηκαν τους καρπούς της.

Μετά από πρόσκληση της Υποδιευθύντριας και των συναδέλφων από το Γυμνάσιο Χαλκουτσίου, οι οποίοι ασχολήθηκαν φέτος με το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας: «Αγωγή στη Συγχώρηση», βρεθήκαμε στο όμορο Γυμνάσιο, όπου πραγματοποιήθηκε διάχυση αποτελεσμάτων και από τα δύο σχολεία. Με μια ομάδα 24 μαθήτων μας παρουσιάσαμε το πρόγραμμα το οποίο υλοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά στο σχολείο μας. 

Η αλληλεπίδραση μεταξύ των παιδιών μας και των μαθητών του Γυμνασίου Χαλκουτσίου, η καρδιακή παρουσία της Υποδιευθύντριας και των συναδέλφων της γειτνιάζουσας σχολικής  μονάδας, άφησε σε όλους μας πολύ ζεστές αναμνήσεις.  

Αυτή η αίσθηση της χαράς, της συνύπαρξης, της Συν+ χώρησης που αποκομίσαμε όλοι, είναι και η πεμπτουσία του προγράμματος. 

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στη Διευθύντρια του σχολείου μας και στον Σύλλογο των Εκπαιδευτικών, με την αμέριστη συμπαράσταση των οποίων κατέστη δυνατή η εν λόγω δραστηριότητα. Ομοίως, θερμές ευχαριστίες και για την πρόσκληση προς εμάς, από το Γυμνάσιο Χαλκουτσίου, άνευ της οποίας θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθεί η δράση. 

 

Τέλος εκφράζουμε την μέγιστη χαρά μας προς τα παιδιά μας, με τα οποία συμπορευτήκαμε και ψηλαφίσαμε την κρυμμένη ομορφιά της Συγχώρεσης. 

Καλό υπόλοιπο Σαρακοστής

Καλό Πάσχα 

Η ομάδα του Προγράμματος 

Λιασή Μαρία – Σπυρόπουλος Γεώργιος IMG 4430 IMG 4434 IMG 4433 IMG 4431 IMG 4432