Γυμνάσιο Πόμπιας

ΔΔΕ Ηρακλείου Κρήτης

1821 Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δεκ 20213

Pompia poster21s

Το Γυμνάσιο και το Λύκειο Πόμπιας θα φιλοξενήσουν την περιοδική έκθεση «1821 Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» από την Κυριακή 19-12-2021 έως την Κυριακή 9-1-2022 μετά από πρωτοβουλία της Κοινότητας Πόμπιας και της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών (Ε.Κ.Ι.Μ.) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Φαιστού και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στα εγκαίνια της έκθεσης την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 όπου θα παρουσιάσει την έκθεση ο πρόεδρος της Ε.Κ.Ι.Μ. Καθηγητής Αλέξης Καλοκαιρινός και οι επιμελητές της.

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021, με χορηγό δράσης της Επιτροπής την εταιρεία Πλαστικά Κρήτης Α.Ε., πραγματοποιείται από την Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών / Ιστορικό Μουσείο Κρήτης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης και τα Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για μας.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid– 19.

από κάτω από: Πολιτιστικές| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 1821 Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Εδώ θα αναρτηθεί η περιγραφή για το σχολείο, π.χ. την ιστορία του, τους χώρους του, τις υποδομές και τον εξοπλισμό της σχολικής μονάδας.
(υπο κατασκευή)

 

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων