
Σε μερικές σχολικές τάξεις κάποια θρανία μένουν άδεια ,γιατί κάποιοι μαθητές/τριες νοσηλεύονται . Για τρίτη χρονιά το “Αστέρι της ευχής” έκανε μία στάση του ταξιδιού του και στο “Αναξαγόρειο” Γυμνάσιο της Νέας Λαμψάκου !
Με τη δωρεά των μαθητών/τριών του Γυμνασίου μας κατάφερε να φωτίσει τις παιδικές ψυχές των παιδιών που λείπουν να νιώσουν ξανά την ΧΑΡΑ της παιδικής ηλικίας !
“Μία ευχή δεν είναι απλά μία ευχή, αλλά πολλά παραπάνω. Είναι το φως στο σκοτάδι. Είναι το κίνητρο για ένα παιδί να συνεχίσει να αγωνίζεται και να γεμίσει ελπίδα”
Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Τα παιδιά με ενσυναίσθηση κατανόησαν τον λόγο της προσφοράς και σίγουρα νιώθουν περήφανα, γιατί βοήθησαν να εκπληρωθεί η ευχή του 12χρονου Δ., :
“Εύχομαι να παρακολουθήσω τον αγαπημένο μου ποδοσφαιριστή σε αγώνα της ισπανικής ομάδας του”.
Όλη η οικογένεια του Γυμνασίου μας υπόσχεται πως κάθε χρόνο θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη!