Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Πρόσκληση σε εκδήλωση του Γυμνασίου στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας

Πρόσφατα σχόλια

    Σαν σήμερα

    22/7/1943: Διακόσιες χιλιάδες λαού στην κατεχόμενη Αθήνα πραγματοποιούν μαχητική διαδήλωση εναντίον της απόφασης των Γερμανών να παραχωρήσουν στη Βουλγαρία ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα ως τον Αξιό.

    Translate

    Πρόσκληση σε εκδήλωση του Γυμνασίου στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας

    Ένας από τους στόχους του προγράμματος Εράσμους+ είναι η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση της ευρύτερης κοινότητας μέσα από προγραμματισμένες δραστηριότητες!

    Την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 στις 10:00 πμ, θα ενημερωθούμε από τον διακεκριμένο μετεωρολόγο επικεφαλής της ομάδας ΜΕΤΕΟ κ Lagouvardos Kostas, για τα ακραία κλιματικά φαινόμενα που πλήττουν και την περιοχή μας και συνδέονται με τις πρόσφατες πυρκαγιές και πλημμύρες.

    Θα είναι μια εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό, με στόχο τη συζήτηση και τον προβληματισμό πάνω στα θέματα που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή και την πολιτική προστασία.

    Για αυτό λοιπόν σας προσκαλούμε να έρθετε στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας και να συμβάλετε με την παρουσία και τις ερωτήσεις σας!


    Picture 1

    Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση 2.0 (μόνο για συσκευές Android) της εφαρμογής Nea Artaki’s Weather App κάνοντας κλικ εδώ.

    Εναλλακτικά σαρώστε το QR code. qr code1

    Translate

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση