Αρχική » Χωρίς κατηγορία » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για έγγραφα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή τελειόφοιτων μαθητών/τριών σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Πρόσφατα σχόλια

    Σαν σήμερα

    22/7/1943: Διακόσιες χιλιάδες λαού στην κατεχόμενη Αθήνα πραγματοποιούν μαχητική διαδήλωση εναντίον της απόφασης των Γερμανών να παραχωρήσουν στη Βουλγαρία ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα ως τον Αξιό.

    Translate

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για έγγραφα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή τελειόφοιτων μαθητών/τριών σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

    Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

    Σχετικά με την διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής μαθητών/τριών σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, σας ενημερώνουμε ότι το Υ.ΠΑΙ.Θ., στις 05-04-2024, κοινοποίησε στα σχολεία έγγραφα σχετικά με το θέμα. Τα έγγραφα του Υ.ΠΑΙ.Θ. (επιστολή προς τους γονείς και Υ.Δ.  Α΄ κηδεμόνα για E-Εγγραφές και Υ.Δ.  Β΄ κηδεμόνα που συναινεί στην ηλεκτρονική εγγραφή ) θα τα βρείτε στο τέλος του παρόντος άρθρου και στον παρακάτω σύνδεσμο:   https://drive.google.com/drive/folders/1pef342FxmV4DNie8ruf4QFJoBrXzqNg9?usp=sharing

    όπου υπάρχουν οι ΥΔ και σε μορφή word (επεξεργάσιμη).

    Επίσης στον παρακάτω σύνδεσμο στο gov, μπορείτε να εκδώσετε τις Υπεύθυνες Δηλώσεις, αντιγράφοντας το κείμενο των Υ.Δ. όπως θα τις δείτε  σε μορφή word στον 1ο παραπάνω σύνδεσμο που σας δόθηκε.

    https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

    Ήδη έχουμε δώσει στους/στις κηδεμονευόμενους/ες σας, μαθητές/τριες των τμημάτων της Γ΄ Τάξης,  σε φωτοτυπίες το έγγραφο «Επιστολή προς τους Γονείς» και τις Υ.Δ.  τις οποίες οφείλετε να συμπληρώσετε προσεκτικά και να τις επιστρέψετε μέσω αυτών στο σχολείο, το αργότερο ως την Δευτέρα 22-04-2024.

    Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με την ηλεκτρονική εγγραφή, σας παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί με τα στοιχεία που δηλώνετε στις Υ.Δ. και που οφείλουν να συμφωνούν με τα στοιχεία που είναι καταχωρημένα στο TAXIS.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συγκεκριμένες Υ.Δ. θα πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες, εφόσον υπάρχουν, και εν συνεχεία και οι δύο Υ.Δ. να επιστραφούν στη σχολική μονάδα έως τις 22-04-2024, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω Gov.gr. Επισημαίνεται ότι στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

    Για τις λεπτομέρειες της έναρξης λειτουργίας της εφαρμογής e-eggrafes και της όλης διαδικασίας, θα ενημερωθείτε όταν θα αποσταλεί νεότερη εγκύκλιος από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α..

     

    ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Α ΚΗΔΕΜΟΝΑ Ε-ΕΓΓΡΑΦΕΣ_5-4-2024

    ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΤΑΙΡΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ που συναινεί για Ε-ΕΓΓΡΑΦΕΣ_5-4-2024

    ΥΔ_e-εγγραφές_Α κηδεμόνα

    ΥΔ_e-εγγραφές_Β κηδεμόνα

    2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ 2024-25

    Translate

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση