Αρχική » 2023 » Σεπτέμβριος

Αρχείο μηνός Σεπτέμβριος 2023

Πρόσφατα σχόλια

    Translate

    Ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

    Ευχαριστούμε το δραστήριο ΔΣ του συλλόγου γονέων και μέσω αυτού όλους τους γονείς/ κηδεμόνες που ενισχύουν οικονομικά, και όχι μόνο, τον σύλλογο, ώστε τα παιδιά μας να έχουν τα απαραίτητα για τη διεξαγωγή των μαθημάτων τους.
    Τέτοιες ενέργειες που αναβαθμίζουν υλικοτεχνικά το σχολείο, ή βελτιώνουν την αισθητική και την ασφάλειά του, ωθούν τα παιδιά μας να συμμετέχουν πιο ενεργά στη μάθηση και να δραστηριοποιούνται σε τομείς που αναδεικνύουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους.
    Το προσφερόμενο αθλητικό υλικό, δε χρησιμοποιήθηκε την ημέρα του αθλητισμού, καθώς έπρεπε πρώτα να καταγραφεί.
    Θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο μάθημα της φυσικής αγωγής και σε άλλες αθλητικές δράσεις που θα υλοποιηθούν στο σχολείο.
    Ευχαριστούμε και πάλι για την προσφορά!!!
    Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών του Γυμνασίου.

    Πρόγραμμα από 2 έως 5 Οκτωβρίου 2023

    Από 2 ΟΚΤΩΒ εως 5 ΟΚΤ

    Αναβολή συνάντησης με γονείς και κηδεμόνες

    Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

    η σημερινή προγραμματισμένη συνάντησή μας αναβάλλεται για την επόμενη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα.

    Πρόγραμμα από 25/09/2023

    Πρόγραμμα από 25-9-2023

    Πρόγραμμα 13/09/2023

    Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της 13ης Σεπτεμβρίου 2023 επιλέγοντας την τάξη που σας αφορά

    Α γυμνασίου

    Β γυμνασίου

    Γ γυμνασίου

    Αγιασμός 11/09/2023

    Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας ο καθιερωμένος αγιασμός στις 8.30 π.μ. Μετά τον αγιασμό θα διανεμηθούν βιβλία στους/τις μαθητές/τριες της Α΄ Γυμνασίου και για τον λόγο αυτόν είναι καλό να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους.

    Χαιρετισμός της Διευθύντριας του Γυμνασίου

    Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, Μαθητές/τριες,

    Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων μου ως νέας Διευθύντριας στο Γυμνάσιο Νέας Αρτάκης, εύχομαι σε όλους/ες μας μια ήρεμη, δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά!

    Με αισιοδοξία, συνεργασία και πνεύμα ομαδικότητας, με αλληλοσεβασμό και ενσυναίσθηση, με διάθεση για εργασία και συλλογικότητα, είμαι σίγουρη ότι αυτό το σχολείο, το δεύτερο σπίτι μας, θα πετύχει να υλοποιήσει τους στόχους που προ πολλού είχαν τεθεί και που σας καλώ μαζί να τους επικαιροποιήσουμε, σύμφωνα με τις τωρινές συνθήκες και τις ανάγκες μας.

    Έχοντας την αγαστή συνεργασία και την επικοινωνία σας, εκφράζοντας τις νέες ιδέες και τα θέλω σας, τις εμπειρίες αλλά και τους προβληματισμούς σας, αυτό το σχολείο θα γίνει ένας πραγματικά φιλόξενος χώρος για τους μαθητές και τις μαθήτριές του, που θα καλλιεργεί και θα αναδεικνύει τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, θα τους/τις υποστηρίζει γνωστικά και ψυχοσυναισθηματικά, θα τους/τις εκπαιδεύει σύμφωνα με τους κανόνες της δημοκρατίας, της ισότητας και του σεβασμού στην ανθρώπινη προσωπικότητα και στο περιβάλλον που ανήκουν, με απώτερο στόχο την ψυχοσωματική και πνευματική τους  ανάπτυξη καθώς και να τους/τις καταστήσει ενεργούς πολίτες στην κοινωνία.

    Κανένας στόχος δικός μου ή του συλλόγου εκπαιδευτικών του σχολείου δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, αν όλοι/ες μαζί δε συνεργαστούμε, ώστε το σχολείο να μπορεί να επιτελέσει το έργο του προσφέροντας στους/στις μαθητές/τριές του μια εκπαιδευτική και ομαλή παιδαγωγική λειτουργία.

    Προς την επίτευξη όλων αυτών θα αποβλέπουν και οι προσπάθειές μας για κτιριακή και υλικοτεχνική αναβάθμιση του σχολείου, που αφενός θα διευκολύνει τη διδακτική εργασία και αφετέρου οι μαθητές/τριες θα αποδίδουν καλύτερα, καθώς θα αισθάνονται ότι ζουν σε ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον.

    Όλο το προσωπικό του σχολείου, δεσμευόμαστε ότι θα λειτουργήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε, κατά το δυνατόν, να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και προσδοκίες των μαθητών/τριών μας για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

    Εύχομαι όλοι και όλες μας να έχουμε προπάντων ΥΓΕΙΑ και με αισιοδοξία, θέληση, συνεργασία και την απαραίτητη πνευματική βοήθεια, να πορευτούμε με επιτυχίες στη νέα σχολική χρονιά και στη ζωή.

    Ν. Αρτάκη, 01-09-23

    Η Διευθύντρια

    Αθανασιάδη Καραούσογλου Βασιλική

    Translate

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση