Αρχική » 2020 » Νοέμβριος

Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2020

Πρόσφατα σχόλια

    Σαν σήμερα

    22/7/1943: Διακόσιες χιλιάδες λαού στην κατεχόμενη Αθήνα πραγματοποιούν μαχητική διαδήλωση εναντίον της απόφασης των Γερμανών να παραχωρήσουν στη Βουλγαρία ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα ως τον Αξιό.

    Translate

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ WEBEX

    Μπορείτε να συνδεθείτε στη Webex με υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο (smartphone) ή tablet. Σε όλες τις περιπτώσεις θα σας χρειαστεί ο σύνδεσμος (link) που αντιστοιχεί στην εικονική τάξη κάθε καθηγητή/τριας και έχει την μορφή
    minedu-secondary.webex.com/meet/onoma_kath

    (Οι σύνδεσμοι θα σας σταλούν με ξεχωριστό μήνυμα (mail). Αν ο/η  μαθητής/μαθήτρια συνδέεται από άλλη συσκευή μπορείτε να του/της προωθήσετε το mail με τους συνδέσμους για να διευκολύνεται στη χρήση τους. Για την σύνδεση στη Webex δεν χρειάζονται οι κωδικοί του μαθητικού λογαριασμού στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο)

    Σημαντικό:

    Κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας:

    • Να κρατάτε κλειστά τη κάμερα και το μικρόφωνο εκτός αν ο/η καθηγητής/τρια σας ζητήσει να τα ανοίξετε.
    • Ισχύει η υποχρέωση των μαθητών/τριών για κόσμια συμπεριφορά και υπακοή στις υποδείξεις του/της καθηγητή/τριας. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει δυνατότητα αποβολής του μαθητή/τριας από την εικονική τάξη.
    • Η συμμετοχή στην εξ αποστάσεως σύγχρονη διδασκαλία είναι υποχρεωτική για τους μαθητές και τις μαθήτριες και καταγράφονται οι παρουσίες/απουσίες.
    • Απαγορεύεται η καταγραφή (ηχογράφηση, φωτογράφηση, βιντεοσκόπηση) με οποιονδήποτε τρόπο της διδασκαλίας καθώς συνιστά παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και διώκεται ποινικά.

    Σύνδεση μέσω υπολογιστή

    1-Πατάτε στον σύνδεσμο που θέλετε να ανοίξετε.

    2-Ανοίγει η εφαρμογή πλοήγησης στο διαδίκτυο (browser) όπου πατάτε Join from your browser.

    3-Στην επόμενη σελίδα συμπληρώνετε στο πρώτο πλαίσιο το όνομα του/της μαθητή/τριας (πλήρες ονοματεπώνυμο). Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε το email στο δεύτερο πλαίσιο. Πατάτε Next.

    4-Στη συνέχεια ανοίγει η σύνδεσή σας και μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα και τον ήχο σας. Συστήνεται να κλείσετε την κάμερα (Stop video) και το μικρόφωνο (Mute) πριν εισέλθετε στην ηλεκτρονική τάξη.

    5-Πατάτε Join Meeting  για να εισέλθετε στην εικονική τάξη και περιμένετε να σας αποδεχτεί ο/η καθηγητής/τρια.

    Σύνδεση μέσω tablet ή κινητού(smartphone)

    1-Πατάτε στον σύνδεσμο που θέλετε να ανοίξετε.

    2-Την πρώτη φορά θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Cisco Webex Meetings (πατάτε Download). Ανοίγετε την εφαρμογή.

    3-Στη συνέχεια συμπληρώνετε στο πρώτο πλαίσιο το όνομα σας (πλήρες ονοματεπώνυμο). Στο δεύτερο πλαίσιο συμπληρώνετε ένα email (όχι απαραίτητα πραγματικό πχ art@art.com). Πατάτε Ok.

    4-Στο επόμενο βήμα ανοίγει η σύνδεσή σας και μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα και τον ήχο σας. Συστήνεται να κλείσετε την κάμερα (Stop video) και το μικρόφωνο (Mute) πριν εισέλθετε στην ηλεκτρονική τάξη.

    5-Πατάτε Join για να εισέλθετε στην εικονική τάξη και περιμένετε να σας αποδεχτεί ο/η καθηγητής/τρια.

    Translate

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση