Πρόσφατα σχόλια

  Translate

  mail@gym-n-artak.eyv.sch.gr

  Πρόγραμμα Εξετάσεων Ιουνίου 2024

  ΙΟΥΝΙΟΣ 2024_ΤΕΛΙΚΟ

  Πρόσκληση σε εκδήλωση του Γυμνασίου στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας

  Ένας από τους στόχους του προγράμματος Εράσμους+ είναι η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση της ευρύτερης κοινότητας μέσα από προγραμματισμένες δραστηριότητες!

  Την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 στις 10:00 πμ, θα ενημερωθούμε από τον διακεκριμένο μετεωρολόγο επικεφαλής της ομάδας ΜΕΤΕΟ κ Lagouvardos Kostas, για τα ακραία κλιματικά φαινόμενα που πλήττουν και την περιοχή μας και συνδέονται με τις πρόσφατες πυρκαγιές και πλημμύρες.

  Θα είναι μια εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό, με στόχο τη συζήτηση και τον προβληματισμό πάνω στα θέματα που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή και την πολιτική προστασία.

  Για αυτό λοιπόν σας προσκαλούμε να έρθετε στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας και να συμβάλετε με την παρουσία και τις ερωτήσεις σας!


  Picture 1

  Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση 2.0 (μόνο για συσκευές Android) της εφαρμογής Nea Artaki’s Weather App κάνοντας κλικ εδώ.

  Εναλλακτικά σαρώστε το QR code. qr code1

  Εξεταστέα ύλη Α΄, Β΄, Γ΄Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2023-2024

  Εξεταστέα ύλη Ά Γυμνασίου 2023-2024

  Εξεταστέα ύλη Β΄ γυμνασίου 2023-2024

  Εξεταστέα ύλη Γ΄ Γυμνασίου 2023-2024 – –

  Καλή Ανάσταση

  ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 2024

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για έγγραφα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή τελειόφοιτων μαθητών/τριών σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

  Σχετικά με την διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής μαθητών/τριών σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, σας ενημερώνουμε ότι το Υ.ΠΑΙ.Θ., στις 05-04-2024, κοινοποίησε στα σχολεία έγγραφα σχετικά με το θέμα. Τα έγγραφα του Υ.ΠΑΙ.Θ. (επιστολή προς τους γονείς και Υ.Δ.  Α΄ κηδεμόνα για E-Εγγραφές και Υ.Δ.  Β΄ κηδεμόνα που συναινεί στην ηλεκτρονική εγγραφή ) θα τα βρείτε στο τέλος του παρόντος άρθρου και στον παρακάτω σύνδεσμο:   https://drive.google.com/drive/folders/1pef342FxmV4DNie8ruf4QFJoBrXzqNg9?usp=sharing

  όπου υπάρχουν οι ΥΔ και σε μορφή word (επεξεργάσιμη).

  Επίσης στον παρακάτω σύνδεσμο στο gov, μπορείτε να εκδώσετε τις Υπεύθυνες Δηλώσεις, αντιγράφοντας το κείμενο των Υ.Δ. όπως θα τις δείτε  σε μορφή word στον 1ο παραπάνω σύνδεσμο που σας δόθηκε.

  https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

  Ήδη έχουμε δώσει στους/στις κηδεμονευόμενους/ες σας, μαθητές/τριες των τμημάτων της Γ΄ Τάξης,  σε φωτοτυπίες το έγγραφο «Επιστολή προς τους Γονείς» και τις Υ.Δ.  τις οποίες οφείλετε να συμπληρώσετε προσεκτικά και να τις επιστρέψετε μέσω αυτών στο σχολείο, το αργότερο ως την Δευτέρα 22-04-2024.

  Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με την ηλεκτρονική εγγραφή, σας παρακαλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί με τα στοιχεία που δηλώνετε στις Υ.Δ. και που οφείλουν να συμφωνούν με τα στοιχεία που είναι καταχωρημένα στο TAXIS.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συγκεκριμένες Υ.Δ. θα πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες, εφόσον υπάρχουν, και εν συνεχεία και οι δύο Υ.Δ. να επιστραφούν στη σχολική μονάδα έως τις 22-04-2024, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω Gov.gr. Επισημαίνεται ότι στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

  Για τις λεπτομέρειες της έναρξης λειτουργίας της εφαρμογής e-eggrafes και της όλης διαδικασίας, θα ενημερωθείτε όταν θα αποσταλεί νεότερη εγκύκλιος από το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α..

   

  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Α ΚΗΔΕΜΟΝΑ Ε-ΕΓΓΡΑΦΕΣ_5-4-2024

  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΤΑΙΡΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ που συναινεί για Ε-ΕΓΓΡΑΦΕΣ_5-4-2024

  ΥΔ_e-εγγραφές_Α κηδεμόνα

  ΥΔ_e-εγγραφές_Β κηδεμόνα

  2. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ 2024-25

  Πρόγραμμα από 04/03/2024

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 4-3-2024

  Έναν χρόνο μετά κανείς δεν ξεχνά την τραγωδία στα Τέμπη

  Ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και την υπόσχεση πως δεν θα ξεχάσουν έδωσαν την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, οι μαθητές κι οι μαθήτριες του Γυμνασίου μας στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και τους συγγενείς τους. Ευχή των παιδιών μας και όλων μας το «ποτέ ξανά»!

  viber image 2024 02 29 07 34 11 618

  Πολύτιμος αρωγός μας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

  Πάντα στο πλευρό μας, πολύτιμος αρωγός, για ανάγκες που προκύπτουν αλλά και παίρνοντας ο ίδιος πρωτοβουλίες είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη να μην τον ευχαριστήσουμε για τα όσα έχει συνεισφέρει και τη φετινή σχολική χρονιά. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε, ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη προσφορά του, ότι προέβη στην αγορά νέας καρέκλας για το γραφείο της Διευθύντριας, εξασφάλισε τη χορηγία των χρωμάτων για το βάψιμο του σχολείου μας από το κατάστημα του κυρίου Στεφανίδη Δημήτρη, εξόπλισε το εργαστήριο Πληροφορικής με δύο νέες μονάδες υπολογιστών, τη Διεύθυνση του σχολείου με δύο νέους φορητούς υπολογιστές και αγόρασε βιβλιοθήκες για όλες τις αίθουσες. Εξάλλου, φρόντισε να αποκατασταθούν οι ζημιές που είχε η γκρανκάσα και το τύμπανο, να συμπληρώσει το αθλητικό υλικό με επιπλέον εξοπλισμό, να αγοράσει νέες κουρτίνες και στόρια για αίθουσες που στερούνταν, καθώς και μοκέτες για την αίθουσα Μουσικής. Τέλος, επιβράβευσε τους μαθητές που πρώτευσαν από κάθε τμήμα κατά την περσινή σχολική χρονιά χαρίζοντάς τους διπλά εισιτήρια για τον κινηματογράφο. Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Γυμνασίου μας τον ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη συμπαράσταση, ανταπόκριση και προσφορά του στις ανάγκες μας!

  Προσφορά Βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, πιστός και φέτος στην γλυκιά συνήθειά του, προσέφερε βασιλόπιτα σε όλους, μαθητές κι εκπαιδευτικούς! Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 όλοι απολαύσαμε τη γευστικότατη βασιλόπιτα και ευχηθήκαμε να έχουμε μια καλή, δημιουργική χρονιά με υγεία, ειρήνη, προκοπή και χαρά για όλους!

  Ένας/μία τυχερός/ή μαθητής/τρια από κάθε τμήμα κέρδισε το φλουρί, που συνοδευόταν από το ποσό των είκοσι ευρώ, ενώ ο υποδιευθυντής, κύριος Γιάννης Ζησάκος, ήταν ο εκπαιδευτικός που κέρδισε μια χειροποίητη εικόνα.

  Οι τυχερές κι οι τυχεροί μαθητές μας ήταν: Ρεβέκα Μπεκιάρη (Α1), Δημήτρης Καϊτατζής (Α2), Παναγιώτης Αποστόλου (Α3), Γεράσιμος Σιάμος (Α4), Σωτήρης Φραντζής (Β1), Άλκης Βοσνιάδης (Β2), Άρης Κονόμι (Β3), Χριστίνα Πρατσόλη (Β4), Νίκος Αρματωλός (Γ1), Βασίλης Κυριάκου (Γ2), Καλένα Τενεκετζή (Γ3), Έφη Βαρτζή (Γ4).

  Σας ευχαριστούμε πολύ!

  Καλή χρονιά σε όλες κι όλους!

  420574730 350633381056967 6113507557100252632 n

  420610845 350633471056958 8956622366332719411 n

  Πρόγραμμα από 15/01/2024

  Πρόγραμμα απο 15-1-04

  Translate

  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση