Συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου Λασιθίου
Το Γυμνάσιο με Λ.Τ. Λειψών Δωδεκανήσου επελέγη να συμμετάσχει στο 1ο φεστιβάλ μαθητικού θεάτρου Λασιθίου στην Ιεράπετρα, μεταξύ 7 και 11 Απριλίου, μαζί με άλλα 15 σχολεία από όλη την Ελλάδα.
Οι μαθητές θα διαγωνιστούν με το πρωτότυπο θεατρικό έργο του εκπαιδευτικού φιλολόγου Γιάννη Φασούλα: “Αιμίλιον years”. Είναι μια σύγχρονη κωμική μεταφορά της ιστορίας του Φιλέα Φογκ στο μέλλον και αποτελεί μια φρέσκια θεατρική πρόταση σε πρώτη παρουσίαση.
Μετά από έξι μήνες προσπάθειας και προετοιμασίας στα πλαίσια του μαθητικού θεατρικού εργαστηρίου και κάτω από την καθοδήγηση του κυρίου Φασούλα, τα παιδιά είναι έτοιμα να ταξιδέψουν μέχρι την Κρήτη και να χαρίσουν στο μικρό νησί των Λειψών ακόμα μεγαλύτερες στιγμές.
Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!