Γυμνάσιο Κύμης

“αἰὲν ἀριστεύειν”

Αρχική » Μήνας: Ιούλιος 2023

Πρόγραμμα επαναληπτικών εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2023

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,   Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων για τους μαθητές που παραπέμπονται. Η ημερομηνία έναρξης των εξετάσεων είναι  Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023. Η εξέταση είναι προφορική και γραπτή, ενώ η ύλη στην οποία θα εξεταστούν οι μαθητές είναι ίδια με την εξεταστέα ύλη του Ιουνίου. Οι μαθητές θα πρέπει Συνεχίστε να διαβάζετε

“Θαλάσσια Σπορ με Ασφάλεια”: Ενημέρωση των Μαθητών από το Λιμεναρχείο Κύμης

PXL 20230529 084014825

Στις 29 Μαϊου 2023 ενημερώθηκαν όλοι οι μαθητές του σχολείου μας από εκπρόσωπο του Λιμεναρχείου Κύμης για το πώς μπορούν να κάνουν θαλάσσια σπορ με ασφάλεια               και παράλληλα ευαισθητοποιήθηκαν σε θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος.                

Εκπαιδευτική Επίσκεψη των Μαθητών της Γ’ τάξης στην Σχολή Πλοιάρχων Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κύμης

eik1 1

Στις 24 Μαϊου 2023 η Γ’ τάξη του Γυμνασίου Κύμης συνοδεία καθηγητών του σχολείου μας, επισκέφθηκε την Σχολή Πλοιάρχων Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κύμης, στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και με σκοπό να έρθουν οι μαθητές μας σε επαφή με το πλέον παραδοσιακό για τον τόπο μας επάγγελμα, αυτό του Ναυτικού.

Ενημέρωση Μαθητών για τους Σεισμούς από Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κύμης

Στις 27 Ιανουαρίου 2023 ενημερώθηκαν οι μαθητές όλου του σχολείου μας για τους Σεισμούς (Προφύλαξη – Ενέργειες) από Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κύμης υπό τον Διοικητή κ. Δεμερούτη Δημήτριο. Επίσης, έλαβε χωρά στο σχολείο μας και Άσκηση για Προστασία από Σεισμούς.

Ενημέρωση Μαθητών για τη Δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση

PXL 20230629 095022896

Στις 2 Νοεμβρίου 2022 οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου μας ενημερώθηκαν για τη Δημόσια Ναυτική Εκπαίδευση στο Εργατικό Κέντρο Κύμης με πρωτοβουλία του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση