ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 2019 -20

Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καμινίων που έγιναν στις 16/10/2019, ο νέος Σύλλογος συστάθηκε σε σώμα στις 25/10/2019 ως εξής:

Πρόεδρος: Χαρνίδου Βενετία

Αντιπρόεδρος: Λεμονής Παντελής

Γενικός Γραμματέας: Καλλινώση Γεωργία

Ταμίας: Μπάμπαλη Αικατερίνη

Ειδικός Γραμματέας: Παπακώστα Αλεξάνδρα

Μέλη: Ζουλούφου Μαρία και Μπαταγιάννη Παρασκευή

Επίσης, εκπρόσωπος του Συλλόγου στο σχολικό συμβούλιο ορίζεται η Χαρνίδου Βενετία ενώ για την επιτροπή κυλικείου η Καλλινώση Γεωργία.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

To Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καμινίων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης γονέων σε θέματα βίας κατά των παιδιών:

«Κοντά στους γονείς»

Το πρόγραμμα διοργανώνεται, μετά από σχετικό αίτημα, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καμινίων στο Χαμόγελο του Παιδιού και θα πραγματοποιηθεί από ψυχολόγους του στα πλαίσια του Συμφώνου Συνεργασίας του με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται  ομιλίες και διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών όλων των  εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Τόπος πραγματοποίησης: Γυμνάσιο Καμινίων, οδός  Δωδεκανήσου 28-30

Διάρκεια : 3 ημέρες (11, 18, 25 Φεβρουαρίου 2019)   Ώρες : 18.00-20.00  το απόγευμα.

Περισσότερα δείτε εδώ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 2017

Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καμινίων που έγιναν στις 31/05/2017, ο νέος Σύλλογος συστάθηκε σε σώμα στις 05/06/2017 ως εξής:

Πρόεδρος: Κότσιαρης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Αναγνωστόπουλος Ανάργυρος

Γενικός Γραμματέας: Καλλινώση Γεωργία

Ταμίας: Ταμπούρη Παναγιώτα

Ειδικός Γραμματέας: Λεμονής Παντελής

Μέλη: Ποτίδου Ζήνα, Δάινας Ιωάννης

line

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 2015

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 και μετά από μυστική ψηφοφορία συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καμινίων.

Πρόεδρος: Αναγνωστόπουλος  Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος: Φραγκάκης  Δημήτριος

Γενικός Γραμματέας: Χρυσανθακοπούλου Σοφία

Ταμίας: Σιδέρη Ελένη

Ειδικός Γραμματέας: Τσέα Χρυσή

Μέλη: Λάμπρου Χρυσάνθη, Καταπόδης Ξενοφών

  • Σας ενημερώνουμε ότι την 31-03-2015 ξεκίνησε ο καθαρισμός και το κλάδεμα δέντρων του περιβάλλοντα χώρου του σχολείου μας, από υπαλλήλους του Δήμου  και αναμένεται εκτός απροόπτου να ολοκληρωθεί το  Σάββατο 04-04-2015 με τη συνδρομή του Συλλόγου στην απομάκρυνση  κλαδιών.
  • Σας ενημερώνουμε ότι ιδρύθηκε τράπεζα αίματος του Γυμνασίου Καμινίων στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ.

    Ο εθελοντής αιμοδότης θα λάβει σχετική κάρτα και θα δικαιούται κάλυψη του ιδίου και της οικογένειάς του για ανάγκες αίματος και παράγωγα. Επιπλέον, θα του παρέχονται γενικές και βιοχημικές εξετάσεις αίματος μια φορά το χρόνο. Όλοι οι μαθητές και οι οικογένειές τους καθώς και οι καθηγητές του σχολείου θα μπορούν να καλυφθούν με αίμα σε περίπτωση ανάγκης.

  • Στις 04-04-2015 (μετά από σχετικά αιτήματα του Συλλόγου Γονέων και της Διεύθυνσης του Σχολείου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου), ολοκληρώθηκε η επίστρωση νέου δαπέδου στα γήπεδα Basket και Volley του προαύλιου χώρου του σχολείου μας.
  • Το Μάρτιο του 2016 διοργανώθηκε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.