Μία πάρα πολύ καλή και αξιόλογη ιστοσελίδα  μεταφρασμένη στα Ελληνικά την:      

Καλώς ήλθατε στο PlanetInAction.com όπου ο κόσμος είναι η παιδική χαρά σας.

Καλώς ήλθατε στο PlanetInAction

 

Perpetual Ocean

Εξερευνήστε τα ωκεάνια ρεύματα που έχουν απεικονιστεί από το Goddard Space Flight Center . Μόλις το βίντεοαπό τη NASA χτυπήσει το Διαδίκτυο ψάχναμε σε ένα τρόπος για να φέρει αυτά τα δεδομένα στο Google Earth και να επιτρέψει διαδραστική εξερεύνηση των ρευμάτων των ωκεανών. Εμείς δεν παράγει αυτά τα δεδομένα. Το μόνο που κάνουμε είναι να απεικονίσει στο Google Earth τον τρόπο που σκεφτόμαστε είναι υποτιθέμενη για να δει.

 

Diorama – Οι ιστορίες σας στο δικό σας κόσμο …

Τώρα μπορείτε να πείτε τις ιστορίες σας εδώ στο Google Earth. Με τα χρόνια το Google Earth έχει γίνει ένα πλούσιο και όμορφο μοντέλο του πλανήτη μας και τώρα Diorama προσφέρει τα εργαλεία για να τοποθετήσετε τις ιστορίες σας σε αυτό. Χρησιμοποιήστε Diorama να λένε ιστορίες για τον κόσμο σας. Τα μέρη που έζησε, ένα ιστορικό γεγονός ή το αγαπημένο σημείο διακοπών σας.

Τα πάντα στο πλούσιο 3D. Animation, ήχοι, μουσική, εικόνες, 3D μοντέλα και βίντεο όλων σφιχτά ενσωματωθούν σε ένα συναρπαστική εμπειρία.

 

Η λεπτομερής πόλη της Getaria είναι ένα λαμπρό παράδειγμα όπου Diorama φέρνει τη ζωή σε prsentation. Pedro Domecq με κάποια βοήθεια από Josetxo Perez κατασκευή του 3D μοντέλο της Getaria υπό τον τίτλο “Virtualsim” τους εμπορικό σήμα. Pedro παράγεται ένα καλό παράδειγμα του τι Diorama είναι ικανή. Καλή τύχη με το modeling τον ανταγωνισμό Pedro σας.

GE Flight Simulator

Έως σήμερα, τα πάντα σε αυτό το site είναι που παράγεται από PlanetInAction.com και αν και είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματά μας, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε οι μόνοι που κάνουν δροσερά πράγματα με το Google Earth. Ήδη από δύο χρόνια, Xavier Tassin δημοσίευσε GE Flight simulator. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με το μικρό sim Google χτίσει στο Google Earth λογισμικό τους, εδώ μιλάμε για την πραγματική αντιμετώπιση.Ένα πλήρες εξοπλισμένο multi προσομοιωτή πτήσης player δεξιά στον browser σας. Αυτό το πρόγραμμα δεν είναι να πάρει οπουδήποτε κοντά στην προσοχή που της αξίζει και ελπίζω ότι η προώθηση της εφαρμογής εδώ θα βοηθήσει περισσότερο Google Earth enthousiasts βρουν το δρόμο τους σε αυτό.

 

 

Costa Concordia. Οι τελευταίες ώρες.

Πριν από δύο χρόνια Planetinaction.com παράγεται περιοδεία λογισμικό γεννήτρια για την κρουαζιέρα λιανοπωλητή Clean Κρουαζιέρα στο Brisbane της Αυστραλίας. Για το έργο χτίζουμε 3D μοντέλα για τα περισσότερα από τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Ένα από τα οποία ήταν το Costa Concordia.

Αμέσως μετά την καταστροφή, Καθαρίστε κρουαζιέρας συντάξει έναν πλήρη κατάλογο των ελεύθερα διαθέσιμων δεδομένων τροχιάς και από κοινού θέσαμε για να εργαστούν για την ανοικοδόμηση και να απεικονίσει τις τελευταίες ώρες της αυτό το υπέροχο σκάφος. Παρακάτω είναι ένα βίντεο από την καταστροφή και εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο kmz να δείτε στο Google Earth. Google Earth blog έχει κάποιες περισσότερες πληροφορίες όπως κάνει storyful.com

 

Skycomp ροή της κυκλοφορίας στο Google Earth

Planetinaction.com παραδοθεί μόνο το πρώτο στάδιο μιας ροής εργαλείο οπτικοποίησης κυκλοφορίας στοSkycomp .

Skycomp εισάγει τώρα μια νέα “fly-γύρω” εργαλείο απεικόνισης που συνδυάζει νέα ευρείας περιοχής εργαλείο του βίντεο (WAV) με το 3D plug-in GoogleEarth για web browsers. WAV έχει ένα τέτοιο ευρύ οπτικό πεδίο σε μια τέτοια υψηλή ανάλυση ότι πολλά αποσπάσματα ταινιών σε πολλά διαφορετικά σημεία μπορεί να περικοπεί για αναπαραγωγή σε απλούς θεατές desktop.

Υποστηρίζεται από Planetinaction.com, Skycomp μπορούν τώρα να ευθυγραμμίσετε και να drape βίντεο κλιπ σε εικόνες από το Google Earth, που επιτρέπει στους χρήστες να περιστρέψετε τις απόψεις και να εμφανίσει τη ροή της κυκλοφορίας στο πλαίσιο της πολύ υψηλής ανάλυσης εικόνες GoogleEarth.

Δοκιμάστε τον εαυτό σας εδώ ή να δείτε το βίντεο επίδειξης παρακάτω.

 

Άνοιξη καθαρισμού

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εσάς τον τίτλο στο χειμώνα, όχι και τόσο εδώ κάτω-κάτω. Το ζεστό ανοιξιάτικο καιρό μας έκανε να έχουμε μια πολύ σκληρή ματιά στο site μας και τακτοποιημένο μέχρι την ιστοσελίδα και τις εφαρμογές σε αυτό. Μετά από μερικές επαναλήψεις των browsers, Flash players και plugins Google Earth, διαπιστώσαμε ότι ορισμένα από τα προγράμματα δεν καλλιεργείται πλέον. Αν βρείτε τις εφαρμογές σας να τρέξει αργά, θα πρέπει να έχετε πραγματικά μια ματιά σε αυτό το άρθρο ταχύτητα δοκιμής.

GExplorer είναι πλέον ανοικτή πηγή

GExplorer είναι μια φυσική βάση 3D ελεγκτή άποψη που επιτρέπει την ακριβή και ομαλή έλεγχο της κάμερας. Αυτό επιτυγχάνεται με το συνδυασμό πληκτρολόγιο και το ποντίκι των εισροών. Κίνηση της κάμερας είναι 6 βαθμούς ελευθερίας που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε οπουδήποτε και να πάει οπουδήποτε.

GExplorer έχει αγοραστεί από την Google και γίνεται open source , ως αποτέλεσμα της. Χρησιμοποιείται σεGoogle Earth Studio , αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον 3D. Ίσως θα το δούμε μία ημέρα χτίσει στο Google Earth.

 

Οδηγήστε το A-Team van είναι πίσω!

Το 2010, Twentieth Century Fox Διεθνές μας προσληφθεί για να γράψει ένα παιχνίδι προώθησης για την ταινία A-Team . Το παιχνίδι δημοσιεύθηκε σε 17 γλώσσες και φιλοξενείται στο YouTube κανάλι τους εμπορικό σήμα, αλλά έχει ληφθεί κάτω από το. Τώρα μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι εδώ στο Planetinaction.com σε πλήρη ανάλυση της οθόνης.

 

Υφή demo animation

Νέες εντολές στο Google Earth API έχουν καταστήσει δυνατή την εκτέλεση χαρτογράφηση υφή KMLIcons.Είμαστε, φυσικά, ο πρώτος που θα δώσει αυτά τα νέα χαρακτηριστικά μια καλή ώθηση για να δούμε τι μπορεί να γίνει με αυτούς. Σε αυτό το demo που αποδεικνύουν γρήγορη απόδοση κειμένου και κινούμενα bitmaps δικαίωμα του Google Earth. Ελέγξτε αυτό έξω για τον εαυτό σας και να βομβαρδίζουν την πόλη της επιλογής σας ή να παρακολουθήσετε ένα σύντομο βίντεο demo παρακάτω.

 

“Πλοία” 1.5

“Πλοία” 1.5 είναι ένα-μεταξύ απελευθέρωση. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα πλοία 2 έχει ήδη λάβει η ώρα, οπότε σκεφτήκαμε να ξεσκονίσετε “πλοία” και να θέσει μερικές μεγάλες αιτήματα των χρηστών χρόνο σε αυτό.

Είναι δυνατόν τώρα να θέσει ένα πλοίο σε μια πορεία, ενεργοποιήστε το αυτόματο πιλότο και να κλείσει τον υπολογιστή. Την επόμενη μέρα μπορείτε να επιστρέψετε στον ίδιο υπολογιστή και να δείτε όπου το σκάφος σας πήρε να.

Ενώ εμπορευματοκιβωτίων σας παίρνει ημέρες για να διασχίσουν τον ωκεανό μπορείτε επίσης να οδηγεί οποιαδήποτε από τα άλλα πλοία. Γι ‘αυτό τώρα μπορείτε να έχετε όλα τα πλοία που κινούνται με την ίδια στιγμή.Χρειάζεστε ένα γρήγορο PC όμως.

Η άγκυρα πλέον λειτουργεί πραγματικά. Μπορείτε να ρίξει την άγκυρα μόνον όταν κινείστε αργά σε λιγότερο από 1 μέτρο ανά δευτερόλεπτο. Το πλοίο θα σταματήσει και αν κλείσει τον υπολογιστή σας σε αυτό το σημείο θα βρείτε το σκάφος σας πίσω στην ίδια θέση όταν θα έρθει πίσω στη σελίδα. Βεβαιωθείτε ότι τα cookies του προγράμματος περιήγησης ενεργοποιημένη.

Για μια αξιοπρεπή απόδοση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε Firefox 3.x ή να εφαρμόσετε την ενημέρωση κώδικα ταχύτητα στον Firefox 4.x. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να το κάνουμε αυτό εδώ

Αυτή η νέα έκδοση των πλοίων έχει επίσης δύο νέα πλοία. Η Celebrity Century κρουαζιερόπλοιου αντικατέστησε το Queen Mary 2 και στο άλλο άκρο της κλίμακας, τώρα έχουμε την ιστιοπλοΐα καταμαράν “Tahina”, στην οποία είχα τη χαρά να το πλήρωμα του περασμένου έτους

Και ένα πολύ δροσερό βίντεο που έκανε ο Tom van Dinther.

 

Google Earth ταχύτητα δοκιμής API

Με τις πολλές ενημερώσεις του προγράμματος περιήγησης από τις πιο δημοφιλείς browsers κατέστη σαφές ότι ορισμένα προγράμματα περιήγησης του τρέχει τα παιχνίδια Planetinaction πολύ πιο αργή από ό, τι άλλες.

Η πιο αργή browser είναι Googles δικό του browser Chrome, αλλά το νέο Firefox 4 είναι επίσης πολύ αργή.Microsofts IE8 και IE9 browsers είναι γρήγορες, αλλά υποφέρουν από διαλείπουσα επιβράδυνση. Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα περιήγησης Firefox 3.6.16 αποδίδει καλύτερα σε planetinaction.com

Προκειμένου να φανεί browser για τις επιδόσεις Google Earth, αποφασίσαμε να γράψει μια ταχύτητα API δοκιμαστική σελίδα όπου μπορείτε να ελέγξετε τα προγράμματα περιήγησης την απόδοσή σας και να δημιουργήσετε γραφήματα απόδοσης.

Δοκιμάστε το τεστ ταχύτητας εδώ

Έτσι, μέχρι οι μηχανικοί σταθερό αυτό το πρόβλημα: Μείνετε μακριά από τον Firefox 4. Πηγαίνετε εδώ για νακατεβάσετε την τελευταία γρήγορη έκδοση του Firefox (06/03/15)

Ήχος 3D στο Google Earth

Share / BookmarkΚανονικά Google Earth δεν θα κάνει πολύ περισσότερα από το να παίζεις ένα βασικό mp3 αρχείο ως μέρος μιας περιοδείας. Ωστόσο, το Google Earth είναι όλα σχετικά με Geo-εντοπισμό των δεδομένων, έτσι γιατί να μην ακούγεται; Αποφασίσαμε να λάβει την εμπειρία μας με το Google Earth ένα βήμα παραπέρα για να δούμε αν μια πραγματική 3D μηχανή ήχος θα μπορούσε να αναπτυχθεί για το Google Earth. Και τι ξέρεις, μπορούμε!

Δεν υπάρχει νόημα να μιλάμε γι ‘αυτό, θα πρέπει να δείτε και να ακούσετε για τον εαυτό σας. Κάντε κλικ στο “Εξερευνήστε” για να αφήστε μας να σας μεταφέρει στο γραφικό λιμάνι στο San Sebastian, Ισπανία, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε το ηχητικό τοπίο. Πρόκειται για μια ακουστική και οπτική υπερβολή.

Εάν δεν έχετε το Google Earth plugin εγκατεστημένο, μπορείτε τουλάχιστον να το check-out αυτό το βίντεο. Μετά από αυτό θα θέλετε να εγκαταστήσετε το Google Earth.

Ship γεννήτρια περιοδεία

Share / BookmarkΚαθαρίστε κρουαζιέρα είναι κόσμοι πιο καινοτόμες λιανοπωλητή κρουαζιέρα στην Αυστραλία. Έχουμε ήδη κατασκευάσει μια γεννήτρια περιοδεία για αυτούς που παράγει HD βίντεο κρουαζιέρα χρησιμοποιώντας το Google Earth. Εκατοντάδες κρουαζιέρες έχουν καταστεί και να ανεβάσει στο Youtube ήδη .

Τώρα είμαστε μέχρι νέα κόλπα. Αυτή τη φορά Clean Cruising ήθελε εκδρομές που θα δείξει την άψογη λεπτομέρεια 3D μοντέλα πλοίων τους (μοντέλα που αναπτύχθηκαν από εμάς φυσικά). Έτσι, επεκτείναμε τη γεννήτρια περιοδεία κρουαζιέρας και της επέτρεψε να δημιουργήσει εκδρομές πλοίου. Με το πρόγραμμα αυτό ο πελάτης μπορεί να καταγράψει εκπληκτικό ακολουθίες κάμερα στο Google Earth και την εισαγωγή τους στο πρόγραμμα. Από εκεί, αυτές οι αλληλουχίες κάμερας μεταφράζονται στην προβλεπόμενη θέση του πλοίου και να καταστεί σε μια περιοδεία του πλοίου.

Αυτό το βίντεο είναι ένα από τα πρώτα auto δημιουργείται εκδρομές πλοίο τους. Κάμερα synchonisation κίνηση, μετά πλοίων και τη σκιά είναι όλα διαχειρίζεται η εφαρμογή.

“Ελικόπτερα κυκλοφορήσει.”

Share / Bookmark Ελικόπτερα απελευθερώνεται. Μετά την επιτυχία του «καράβια» που αποφάσισε να εντείνει το παιχνίδι λίγο και σπρώξτε το Google Earth ένα σκληρότερο. Όταν «Πλοία» ήταν μια απλή άσκηση / tech demo, “Helicopters” είναι η πραγματική διαπραγμάτευση. Ένα πλήρες παιχνίδι προσομοίωσης ελικόπτερο δεξιά μέσα web browser σας. Ο στόχος είναι απλός … πλουτίσει

Στο «Ελικόπτερα» θα αναλάβει τον έλεγχο ενός μικρού ελικοπτέρου τσάρτερ και μετά την αρχική εκπαίδευση σας στο Oakland αεροδρόμιο θα πρέπει να στείλετε κέντρο του Σαν Φρανσίσκο για την παροχή υπηρεσιών μεταφορών.Όπως σας πρόοδο μέσα από το παιχνίδι φήμη σας θα αυξηθεί και ότι η αμοιβή σας. Κατάσταση του παιχνιδιού σας αποθηκεύεται κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια αποστολή.

Σε αυτό το στάδιο Ελικόπτερα »περιέχει μόνο 2 τύπους αποστολών. Μία είναι η κατάρτιση πτήσης και το άλλο είναι οι υπηρεσίες ταξί. Αλλά μείνετε συντονισμένοι. Έχουμε μια μακρά λίστα των πολύ δροσερό αποστολές που παρατάσσονται για σας ότι θα κυκλοφορήσει κάθε μήνα. Θα κυνηγούν τα αυτοκίνητα στην πόλη, εντοπίζοντας χαθεί σκαφών στον κόλπο. νύχτα, βροχή, ομίχλη. Μπορείτε να πάρετε όλα. Μπορείτε ακόμη και να στείλει κάτω-κάτω, όπου σας βοηθήσει να οδηγήσετε τα βοοειδή σε ένα αγρόκτημα ή πυροβολούν ελάφια στα βουνά της Νέας Ζηλανδία. Τι θα λέγατε για Helitours σκι ή τη δοκιμή χαμηλού επιπέδου συστήματα ανίχνευσης ραντάρ. Ο κατάλογος των προγραμματισμένων αποστολών είναι μακρύς.

Ελικόπτερα υλοποιεί μια μοναδική μορφή της πλοήγησης στο Google Earth που είναι εύκολο να μάθουν και μια μεγάλη wau για να εξερευνήσετε το πλούσιο περιεχόμενο Google Earth. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ακούσετε Brian τον εκπαιδευτή σε φέρουν το μάθημά σας. Ξέρει τι κάνει

Expect “Helicopters” να είναι δυναμική και αλλάζει όλη την ώρα. Νέα ελικόπτερα, νέες αποστολές και τη στιγμή που θα είναι αρκετά καλό, ποιος ξέρει, μπορεί να σας αφήσει να χάσετε και να πετάξει με τους άλλους.

Οδηγήστε το A-Team van

Share / BookmarkOut of the blue μόνο, ενώ ήταν κατ ‘έξω που εργάζονται για “ελικόπτερα” μια κλήση. Μπορείτε να μας κάνετε ένα δροσερό παιχνίδι προώθησης για το νέο A-Team 2010 ταινία μας. Όταν μια μεγάλη εταιρεία όπως η Google και η Fox θα καλέσετε, να καθίσουν και να ακούσουν. Παρά Murdock προθεσμίες στυλ, μας τράβηξε χάρη στην καταπληκτική βοήθεια που λάβαμε από μηχανικούς της Google. “Οδηγήστε το φορτηγό” είναι το Google Earth με βάση το παιχνίδι γίνεται από PlanetInAction.com ως μέρος ενός καναλιού μάρκα YouTube δημιουργήθηκε για να προωθήσει το A-Team 2010 ταινία, φυσικά, όπου μπορείτε να πάρετε για να οδηγήσετε το A-Team van οπουδήποτε στη γη. Έχουμε επιλέξει τα πιο διασκεδαστικά μέρη, φυσικά, και τους έκανε να διατίθεται σε μια ωραία λίστα. Τεχνικά το πιο εντυπωσιακό κατόρθωμα για αυτό το παιχνίδι είναι η βελτίωση της φυσικής αυτοκινήτων δανείστηκε από έναν μηχανικός της Google και τον μοναδικό τρόπο με τα ηχητικά εφέ αναμειγνύονται σε πραγματικό χρόνο. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για αυτό. Κάντε κλικ εδώ και να παίξετε το παιχνίδι.

 Ω, πριν ξεχάσω. Απλά πρέπει να επιλέξετε Έβερεστ στο κάτω μέρος της λίστας τοποθεσίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε το δικαίωμα στην κορυφή αυτού του γίγαντα. Όπως σας πέφτουν στις πλαγιές θα συνειδητοποιήσετε πόσο μεγάλο αυτό το βουνό είναι πραγματικά.

“Ελικόπτερα” μια γρήγορη ματιά

Για αρκετό καιρό έχουμε εργαστεί σκληρά για ένα νέο παιχνίδι PlanetInAction ονομάζεται “Helicopters”. Στο «Ελικόπτερα» θα σας ανατεθεί ένα διασκεδαστικό φάσμα των αποστολών ως πιλότος τσάρτερ, ενώ φέρουν στην διάρκεια της ημέρας και της νύχτας συνθήκες. Στο “Helicopters” τράβηξε όλες τις στάσεις. Κάτω από ένα βίντεο, εάν η άλφα έκδοση του παιχνιδιού. Ανακοίνωση για το απίστευτο επίπεδο λεπτομέρειας και όλα αυτά στο Google Earth. “Ελικόπτερα θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του Google I / O 2010 συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο. Έτσι, είναι σωστό ότι η περίπολος παρακάτω πραγματοποιείται στο Σαν Φρανσίσκο.

Για τον αετό μάτια. Πράγματι, η έλλειψη εργαλείων εργάζονται …. Ωστόσο,

San Francisco εδώ ερχόμαστε

Πώς μπορούμε να turndown μια πρόσκληση από το Google! Στις 19 και 20 Μαΐου 2010 θα είναι παρόντες στοGoogle IO συνέδριο προγραμματιστών όπου θα παρουσιάσουν τα πράγματά μας στο Sandbox Developer. Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών θα κυκλοφορήσει μικρά κομμάτια των πληροφοριών για τα νέα έργα μας. Φυσικά, για τη διάσκεψη όλες τις λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν.

Ανακοινώνοντας την απελευθέρωση περιηγήσεις Εικονικής Cruise

Καθαρίστε πλεύσης μας commisioned να οικοδομήσουμε μια γεννήτρια περιοδεία κρουαζιέρας και οι σχετικές εικόνες και 3D μοντέλα πλοίων. Αυτές οι εκδρομές έχουν μετατραπεί σε HD βίντεο και διατίθεται στο youtube.Διαβάστε και δείτε περισσότερα για αυτό το καταπληκτικό πρόγραμμα και πώς οι εκδρομές Google Earth έχουν incoperated στην Clean Cruising web-site.

“Moon Lander”

Για τον εορτασμό της 40 χρόνια χρόνια από τη πρώτη προσελήνωση Google κυκλοφόρησε το Google Moon. Και τι θα ήταν αυτό χωρίς ένα παιχνίδι φεγγάρι lander. Ανεβείτε και να αναλάβει τον έλεγχο του “Eagle” και δείτε αν μπορείτε να ταιριάζουν με του Neil Armstrong που φέρουν δεξιοτήτων.

“Places”

Share / Bookmark“Places” είναι η επόμενη γενιά καρτ-ποστάλ σας. Εξερευνήστε το Google Earth ως ελεύθερη σαν πουλί με το νέο φιλικό προς το χρήστη εργαλείο GExplorer πλοήγησης. Καταγράψτε το επικό throughs σας πετάξει με GExplorer. Τώρα ο καθένας μπορεί να είναι μια κινηματογραφική ιδιοφυΐα. PlanetInAction.com σας φέρνει “Places” ήταν να εξερευνήσετε τα θαύματα του κόσμου. Όταν έχετε βρει τη θέση σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μια κάρτα και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.