Έναρξη λειτουργίας ΕΔΥ

group edy

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φέτος, κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024, στο πλαίσιο της συνεργασίας των σχολείων με την εκπαιδευτική κοινότητα, διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και θα λειτουργήσει στο Γυμνάσιο Ευρωπού, ομάδα υποστήριξης και συμβουλευτικής μέσου του θεσμού της ΕΔΥ (Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης).  

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου με δυνατότητα ομαδικών και ατομικών συναντήσεων. Για τον σκοπό αυτό, κάθε Παρασκευή θα βρίσκεται στο σχολείο η Ψυχολόγος Άννα Καριού, η Κοινωνική Λειτουργός Ελένη Κωνσταντή και η Μαθηματικός Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Ελένη Καραγιαννίδου. Τα θέματα για τα οποία μπορείτε να απευθύνεστε στο σχολείο, αφορούν δυσκολίες στη μάθηση και τη σχολική ζωή των παιδιών, συναισθηματικές δυσκολίες, ανησυχίες σας γύρω από τη συμπεριφορά και την καθημερινότητά τους, ζητήματα συνεργασίας με το σχολείο και οτιδήποτε εσείς κρίνετε αναγκαίο και σκόπιμο.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με την ομάδα στο τηλέφωνο του σχολείου 2343061261 κάθε Παρασκευή τις ώρες 8.30 – 11.00, ώστε να κλείσουν ραντεβού στον συμβουλευτικό σταθμό που θα λειτουργεί εντός του σχολικού χώρου.

Ελπίζουμε ότι το νέο αυτό πρόγραμμα θα συμβάλει στην επικοινωνία, τη βελτίωση των σχέσεων και την προσωπική εξέλιξη τόσο των παιδιών όσο και όλων μας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες.

Με εκτίμηση,

Ο διευθυντής του σχολείου

Κωνσταντίνος Λάμπρου

Αφήστε μια απάντηση