Εσπερινό Γυμνάσιο Πολυγύρου

Άρθρα για Μάιος, 2017

  Το πρόγραμμα των εξετάσεων Ιουνίου 2017 για το Εσπερινό Γυμνάσιο Πολυγύρου. Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές μας!

Μια ακόμη εξαιρετική δουλειά μιας ομάδας των μαθητών μας από τη Γ΄ Λυκείου! Εμπνευσμένοι από το μεγάλο θεατρικό συγγραφέα , προσέγγισαν συγκριτικά τα σαιξπηρικά ζευγάρια του Ρωμαίου και Ιουλιέτας και τον Αντώνιο και Κλεοπάτρα. Συνέγραψαν ένα κείμενο πολύ ενδιαφέρον γύρω από το κεντρικό θέμα του έρωτα των δύο ζευγαριών, προβλήθηκαν αποσπάσματα από την ταινία του… (συνέχεια…)

Στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας σχ. Έτους 2016-2017, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας τριήμερο Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα “Μύθοι και πραγματικότητα σχετικά με τις εξαρτήσεις”. Το σεμινάριο οργανώθηκε από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας Χαλκιδικής «ΠΝΟΗ» από την επιστημονικά υπεύθυνη κ. Βασιλική Παπαλάμπρου. Μέσα από παιχνίδια ρόλων και ισότιμη… (συνέχεια…)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά απόφοιτοι και μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Πολυγύρου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανεβάσουν τη Θεατρική παράσταση “Η Χαρτοπαίχτρα“, του Δημήτρη Ψαθά. Έτσι, την Παρασκευή 5/5/2017 το κοινό που γέμισε το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια παράσταση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και προσέφερε γέλιο και… (συνέχεια…)