Εσπερινό Γυμνάσιο Πολυγύρου
23 Απρ 2016

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καμπερίδης | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

winners_003Οι διακρίσεις για τους μαθητές μας συνεχίζονται!  Οι μαθητές της Β’ Τάξης Εσπερινού Γυμνασίου Πολυγύρου Μπόλματη Βασιλεία και Μαναζής Μιχάλης κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα “Η άγνωστη Χαλκιδική των αντιθέσεων” (στην κατηγορία “Ενήλικοι μαθητές και καθηγητές”) που οργάνωσε το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της  Δ/νσης Β’θμιας Εκπαίδεσης Ν. Χαλκιδικής και το τοπικό Θεματικό Δίκτυο “τα σχολεία της Τέχνης και του Πολιτισμού”.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες των μαθητών είχαν τραβηχτεί, όπως και αρκετές άλλες φωτογραφίες μαθητών της Β’ Τάξης, στα πλαίσια του μαθήματοςwinners_001 των Βιωματικών Δράσεων με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Καμπερίδη Κώστα, προκειμένου να δημιουργηθούν αφίσες για τους τόπους καταγωγής των μαθητών. Όταν όμως πληροφορηθήκαμε το διαγωνισμό, δεν διστάσαμε να δηλώσουμε συμμετοχή και τελικά η διάκριση ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και ένας ωραίος επίλογος σε μια άκρως πετυχημένη σχολική χρονιά!

Οι συμμετοχές του διαγωνισμού ήταν πολλές και καλές και η κατηγορία που συναγωνιστήκαμε ιδιαίτερα απαιτητική,γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη διάκριση των μαθητών μας. Βασιλεία και Μιχάλη και πάλι συγχαρητήρια!

Οι εν λόγω φώτος θα διακοσμήσουν σύντομα και το γραφείο καθηγητών του σχολείου μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *