Ενημέρωση από το Εσπερινό ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης για τη φοίτηση και τις επαγγελματικές προοπτικές

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ τάξης του Εσπερινού Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, το συστεγαζόμενο Εσπερινό ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης είχε την ευγενή καλοσύνη να ενημερώσει τα παιδιά μας σχετικά με τη φοίτηση στο Γενικό Λύκειο, καθώς και σχετικά με τις γνώσεις και τις επαγγελματικές δυνατότητες που προσφέρει στους αποφοίτους του.
Τα παιδιά μας ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα μαθήματα γενικής παιδείας και τα μαθήματα των διαφόρων επιστημονικών πεδίων, των Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Σπουδών, των Θετικών και Τεχνολογικών Σπουδών, των Σπουδών Υγείας και Ζωής, των Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, αλλά και για τις προοπτικές που ανοίγει το κάθε επιστημονικό πεδίο, τις δυνατότητες σπουδών μετά την αποφοίτηση από το Λύκειο και την απορρόφηση των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Διευθυντή του Εσπερινού ΓΕΛ κ. Χρήστο Γραμματικόπουλο για την άψογη διοργάνωση της παρουσίασης. Θερμότατες ευχαριστίες οφείλουμε και στον Βιολόγο του Εσπερινού ΓΕΛ κ. Θοδωρή Λαζαρίδη για την πρόθυμη συνεργασία και την μεθοδική ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών μας.
439343734 122137467014119640 6027249881415232092 n