Μαρ 08 2015

Φιλολογείν ψηφιακώς

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ02 που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες, αρμοδιότητας της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και έχει εγκριθεί από την  Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας & Δ/Θμιας Εκπαίδευησς Δυτ. Ελλάδας (Αριθ. Πρωτ. Φ.1.4α/ΚΔ/1272/16-02-2015).

Θα πραγματοποιηθεί σε προαιρετική βάση, με τη «μεικτή» μέθοδο διδασκαλίας, συνδυάζοντας δύο δια ζώσης εκπαιδευτικές συναντήσεις (2Χ4 ώρες)και δέκα εβδομάδες εκπαίδευσης από απόσταση με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (60 ώρες συνολικά).

Θα υλοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου – Μαΐου 2015 με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Σχολική Σύμβουλο κλάδου ΠΕ02 κ. Μανικάρου Μεταξούλα και τον καθηγητή φιλόλογο και επιμορφωτή εκπαιδευτικών ΠΕ02 στις Ν.Τ. Β΄ επίπεδο κ. Ασημακόπουλο Γεώργιο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Π.Ε. Ηλείας και με την τεχνική υποστήριξη του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Ηλείας και του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Αχαΐας δια μέσου των κ.κ. Δρούζα Παναγιώτη και Νταλούκα Βασίλειο.

Η πρώτη δια ζώσης συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 στο 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, ώρα 15.00 έως 19.00. Επιμορφωτές κατά την πρώτη συνάντηση θα είναι: Η Σχολική Σύμβουλος ΠΕ02 Μεταξούλα Μανικάρου, ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας κ. Κωνταντούλας Κων/νος ΠΕ20-Πληροφορικής και ο καθηγητής φιλόλογος και επιμορφωτής εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ02 στις Ν.Τ. Β΄ επίπεδο κ. Ασημακόπουλος Γεώργιος.

Περισσότερα γαι το σεμινάριο «Φιλολογείν ψηφιακώς» μπορείτε να δείτε: Ενημέρωση για εξ αποστάσεως σεμινάριο στις ΤΠΕ για ΠΕ02 & Φιλολογείν Ψηφιακώς_Έγκριση

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φιλολογείν ψηφιακώς
Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.