Σεπ 15 2015

Επιμορφωτική συνάντηση για τη Σχολική Βία & τον Εκφοβισμό (ΣΒΕ)

H ενημερωτική – επιμορφωτική συνάντηση των εκπαιδευτικών μελών ΟΔΠ των σχολείων αρμοδιότητας της Σχολικής Συμβούλου ΠΕ02 κ. Μανικάρου Μεταξούλας και του Προϊσταμένου Εκπαιδευτικών Θεμάτων Δ/θμιας Εκπ/σης Ηλείας κ. Νικόλαου Αγγελόπουλο και μελών της Περιφερειακής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης ΠΟΔΠ, στο πλαίσιο υλοποίησης της εξ αποστάσεως επιμόρφωσης της Πράξης «Ανάπτυξη και Λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης Φαινομένων της Σχολικής Bίας και Εκφοβισμού στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2, και 3» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015, στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Αμαλιάδας και ώρα από 11:30 έως 13:30.

Στην εν λόγω επιμόρφωση των μελών των Ομάδων Δράσεων Πρόληψης (ΟΔΠ) θα συμμετάσχει ως εισηγήτρια και η κ. Θεοδώρα Μαργάρα, Κοινωνιολογος – Εγκληματολόγος, Δ/ντρια του Γυμνασίου Παναιτωλίου της Δ/νσης Δ/θμιας Αιτ/νίας και μέλος ΠΟΔΠ. Τίτλος της εισήγησής της: «Δίκτυο Πρόληψης και Αντιμετώπισης φαινόμενων της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού (ΣΒΕ): ι. Πλοήγηση/εξοικείωση με την πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης, ιι. Υπόδειγμα διαχείρισης της επιμόρφωσης, ιιι. Μελέτη περιπτώσεων περιστατικών βίας/εκφοβισμού».

Η ενημερωτική-επιμορφωτική συνάντηση εγκρίθηκε με το υπ’ αριθμ. Φ.1.4α/ΚΔ/7072/15-09-2015 έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιμορφωτική συνάντηση για τη Σχολική Βία & τον Εκφοβισμό (ΣΒΕ)




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.