Διήμερο Φεστιβάλ: «Γιορτή της Ποίησης 2021»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2021
Οι Εκδόσεις Κέφαλος και το περιοδικό «Κέφαλος – Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς» οργάνωσαν το: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2021» και εξέδωσαν το λεύκωμα με τίτλο: «ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ – ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2021», το οποίο αποτελείται από ποιήματα, φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής και σκίτσα.  Σκοπός του διήμερου «ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2021» ήταν ο εορτασμός της ημέρας αφιερωμένης στην ποίηση: «Γιορτή της ποίησης» στις 21 Μαρτίου κάθε έτους.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο με ποιητικά και μουσικά αφιερώματα, απαγγελίες ποιημάτων, ανάγνωση αποσπασμάτων δοκιμίων, μελετών και άρθρων το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Απριλίου 2021. Συμμετείχαν σε αυτό ποιητές και καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

2η ημέρα απαγγελίας ποιημάτων – Δείτε περισσότερα
Συμμετοχή με:
Σ’ Αναζητώ (Ποίημα)
Άγγιγμα (Ποίημα)
Αγάπη (4 Χαϊκού)

Σχετικά με Γρηγόρης Σκιαδάς

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο και σπούδασα Αγγλική Γλώσσα & Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Γλωσσολογία, Τμήμα Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών. Φοίτησα Διοίκηση & Οικονομία στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας και στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Πάτρα. Τα λογοτεχνικά ενδιαφέροντά μου εστιάζουν στην ποίηση. Ποιήματα και κριτικές μου έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και έχω συμμετάσχει σε παγκόσμιους, διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς ποίησης.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Γρηγόρης Σκιαδάς →

Αφήστε μια απάντηση