Δωρεάν Διαδικτυακό Μάθημα (MOOC) για Εκπαιδευτικούς από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δωρεάν Διαδικτυακό Μάθημα (MOOC) για Εκπαιδευτικούς από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Αναβαθμίστε τις Ψηφιακές σας Δεξιότητες και εκσυγχρονίστε τη Διδασκαλία σας.

Σας προσκαλούμε στο HyperMOOC, ένα Δωρεάν Μαζικό Ανοιχτό Διαδικτυακό Μάθημα για εκπαιδευτικούς από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε τις ψηφιακές σας δεξιότητες και να εκσυγχρονίσετε τη διδασκαλία σας, αξιοποιώντας τα ψηφιακά σχέδια μαθήματος τύπου ?HyperDoc? και τις αρχές του Kαθολικού Σχεδιασμού για τη Μάθηση.

Το μάθημα προσφέρεται εξ αποστάσεως με τη μορφή της ασύγχρονης εκπαίδευσης και θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2024. Έχει διάρκεια 4 εβδομάδες (+1 επιπλέον εβδομάδα παράταση για την ολοκλήρωσή του) και ο συνολικός φόρτος εργασίας εκτιμάται στις 8-10 διδακτικές ώρες. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες στο τέλος του μαθήματος.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων, σε υποψήφιους εκπαιδευτικούς (φοιτητές) παιδαγωγικών τμημάτων ή τμημάτων συναφών με την εκπαίδευση, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να βελτιώσει τις ψηφιακές του δεξιότητες και να εκσυγχρονίσει τη διδασκαλία του.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το HyperMOOC και να κάνετε ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή σας στον ιστότοπο https://hypermooc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *