Σχολικός αθλητισμός (προτάσεις για βελτίωση)

Δημοσιευμένο στις 16 Μαΐου 2010 Κατηγορία: Γενικά από Ιωάννης Αγγέλης

 

Για μια καλύτερη εικόνα στο σχολικό αθλητισμό είναι αναγκαία η δημιουργία νέων και η βελτίωση των εγκαταστάσεων που υπάρχουν στα σχολεία  καθώς και η αξιοποίηση των σχολικών προαύλιων χώρων, ώστε να δοθεί η δυνατότητα της μαζικής και ελεύθερης άθλησης των μαθητών τις ελεύθερες ώρες.

Αλλαγή των σχολικών αγώνων με περισσότερους σχολικούς  αγώνες τόσο μέσα στο σχολείο όσο και  σε περιφερειακό επίπεδο (με την  συμμετοχή περισσότερων παιδιών που δεν βρίσκονται  σε κάποιο σύλλογο), προσθήκη και άλλων αθλημάτων στα σχολικά πρωταθλήματα, στενή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για την οργάνωση αθλητικών πρωταθλημάτων  (π.χ. διοργάνωση ανωμάλου δρόμου, ποδηλατικοί αγώνες, κολυμβητικοί αγώνες, αγώνες στίβου  κ.τ.λ.).

 

Γιάννης,  Αλέξανδρος,  Γιάννης,  Γιώργος, Γιάννης , Σωτηρία, Κωνσταντίνος




1 σχόλιο προς 'Σχολικός αθλητισμός (προτάσεις για βελτίωση)'

Γραφτείτε συνδρομητής στα σχόλια μέσω καναλιού νέων (RSS Feed) RSS


  1. στις 28 Μαΐου 2010 στις 1:12 μμ     

    χαχαχαχαχ! Εγώ είμαι αυτό το γομάρι που έβαλε καλάθι στο Βασίλη??? χαχαχαχ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δίνουμε περισσότερες ευκαιρίες στον σχολικό αθλητισμό αλλά και στο γυναικείο αθλητισμό γιατι όπως είδαμε ίσως καποιες γυναίκες -αθλήτριες να είναι το ίδιο καλές με άντρες -αθλητές ….και να τους βάζουν και καλάθια!xaxxaxaxaxax!!! 😛 KATERINA B1 5o Gumnasio

Αφήστε μια απάντηση