ΥΛΙΚΑ
- 1 morfat
- 600-700 γραμμ. μπισκότα OREO
- 150 γραμμ. ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζεις στο μούλτι τα μισά μπισκότα και στρώνεις στη βάση του ταψιού σου. Χτυπάς τη σαντιγί με την άχνη να αφρατέψει.Στρώνεις τη μισή πάνω από τη βάση, ρίχνεις έπειτα σπασμένα κομμάτια από τα OREO (αφήνεις λίγα για τη διακόσμηση της τούρτας) και έπειτα ρίχνεις την υπόλοιπη σαντιγί και διακοσμείς όπως επιθυμείς.Βάζεις την τούρτα στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
Πρόσφατα σχόλια